Martusiek Napisano Lipiec 28, 2022 Share Napisano Lipiec 28, 2022 Dzień dobry. Upadłość konsumencka została ogłoszona, teraz syndyk przygotowuje dokumenty do sądu o ustalenie spłat. Pytanie moje brzmi, czy jeżeli małoletni syn pracuje dorywczo na umowe zlecenie, to czy jego dochód jest wliczony do dochodu zadłużonego (matki)? Z góry bardzo dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 29, 2022 Share Napisano Lipiec 29, 2022 19 godzin temu, Martusiek napisał: Dzień dobry. Upadłość konsumencka została ogłoszona, teraz syndyk przygotowuje dokumenty do sądu o ustalenie spłat. Pytanie moje brzmi, czy jeżeli małoletni syn pracuje dorywczo na umowe zlecenie, to czy jego dochód jest wliczony do dochodu zadłużonego (matki)? Z góry bardzo dziękuję. W tym zakresie powinny być liczone wyłącznie Pani dochody jako upadłego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martusiek Napisano Lipiec 29, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2022 Bardzo dziękuję, za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie, ile syndyk moze zabrać do masy upadłościowej od kwoty najniższej krajowej z umowy o pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się