Malwa Napisano Lipiec 29, 2022 Share Napisano Lipiec 29, 2022 Dzień dobry. Jestem parcytypantem w KTBS. Nie dawno podpisałam umowę i zameldowalam się nowym mieszkaniu . Splacam sama komornika ,jednak parę dni temu dostałam informację iz komornik zajął mi wklady parcytypacji. Czy w takiej sytuacji mogę wogole odstapic mieszkanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwa Napisano Lipiec 29, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2022 Pewna jestem,że przy odstąpieniu mieszkania zabierze całą kwote należną za dług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek12344 Napisano Lipiec 29, 2022 Share Napisano Lipiec 29, 2022 Tak komornik przy odstąpieniu mieszkania akurat zabrał mi cały należny dług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 29, 2022 Share Napisano Lipiec 29, 2022 59 minut temu, Malwa napisał: Dzień dobry. Jestem parcytypantem w KTBS. Nie dawno podpisałam umowę i zameldowalam się nowym mieszkaniu . Splacam sama komornika ,jednak parę dni temu dostałam informację iz komornik zajął mi wklady parcytypacji. Czy w takiej sytuacji mogę wogole odstapic mieszkanie ? Przede wszystkim trzeba sprawdzić czy tytuł wykonawczy w Pani sprawie nie jest wadliwy. W ślad za tym, czy komornik w ogóle może prowadzić przeciwko Pani egzekucję. Każdego dnia spotykamy się w praktyce z wadliwymi tytułami egzekucyjnymi i pomagamy naszym Klientom w umorzeniu egzekucji i odzyskiwaniu kwot zabranych przez komornika. Wstępna analiza prawna sprawy jest u nas bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się