Malgosia1 Napisano Sierpień 4, 2022 Share Napisano Sierpień 4, 2022 Witam. Dostałam pismo z sądu ale za bardzo nie wiem o co chodzi. Pisze tak. Sąd Rejonowy w przasnyszu1 Wydział Cywilny w sprawie z powodztwa Alek tym Capital || AG z siedzibą w Zug Szwajcaria przeciwko mnie o zapłatę doręcza Pani odpis postanowienia z pouczenia. Odpis też dostalam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Sierpień 4, 2022 Share Napisano Sierpień 4, 2022 wstaw te postanowienie sądowe tylko ukryj dane wrażliwe lub przepisz słowo w słowo co jest w tym postanowieniu napisanie, bez wglądu do tego, to nie wiadomo o co Ci chodzi, jak i nie wiadomo jaką odpowiedź Ci udzielić, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 22, 2022 Share Napisano Sierpień 22, 2022 Dnia 4.08.2022 o 11:03, Malgosia1 napisał: Witam. Dostałam pismo z sądu ale za bardzo nie wiem o co chodzi. Pisze tak. Sąd Rejonowy w przasnyszu1 Wydział Cywilny w sprawie z powodztwa Alek tym Capital || AG z siedzibą w Zug Szwajcaria przeciwko mnie o zapłatę doręcza Pani odpis postanowienia z pouczenia. Odpis też dostalam Pani Małgosiu. Na pewno na przesłane pismo należy odpowiedzieć. Zalecamy, aby zrobił to prawnik albo co najmniej pismo zostało zredagowane pod okiem prawnika. Zajmujemy się pomocą w tego typu sprawach. Może Pani wysłać do nas pismo otrzymane z sądu wraz z opisem sprawy na naszego maila kontakt@eurolege.pl Wstępna analiza sprawy jest u nas bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się