Majka47 Napisano Sierpień 16, 2022 Share Napisano Sierpień 16, 2022 Witam. Proszę o podpowiedź, otrzymałam ,,wezwanie dłużnika do złożenia wyjaśnień w trybie art.801 k.p.c." , w którym napisano, że w terminie 7 dni od daty jego otrzymania mam podać na piśmie wykaz ruchomości, miejsca zatrudnienia, rachunków bankowych itd... Oprócz tego dołączono druk ,,wykaz majątku(art.801 k.p.c.). Czy muszę wypełnić druk i wysłać na nim koniecznie, czy mogę to zrobić odręcznie,, na swojej kartce papieru ujmując wszystkie odpowiedzi na zadane pytania z dopiskiem ,, świadomy znaczenia mych słów i odpowiedzialności przed prawem zapewniam, że złożony przeze mnie wykaz majątku jest prawdziwy i zupełny" . Bardzo proszę o odpowiedź Ps. pytanie dlatego ,że na tym ich druczku są pytania na które nie potafię dokłądnie odpowiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Sierpień 17, 2022 Share Napisano Sierpień 17, 2022 23 godziny temu, Majka47 napisał: Czy muszę wypełnić druk i wysłać na nim koniecznie, tak, kwestionariusz wypełnij odręcznie i wyślij do kancelarii lub podaj osobiście, 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majka47 Napisano Sierpień 17, 2022 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2022 Dzięki, tak zrobiłam no i czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 22, 2022 Share Napisano Sierpień 22, 2022 Dnia 16.08.2022 o 19:59, Majka47 napisał: Witam. Proszę o podpowiedź, otrzymałam ,,wezwanie dłużnika do złożenia wyjaśnień w trybie art.801 k.p.c." , w którym napisano, że w terminie 7 dni od daty jego otrzymania mam podać na piśmie wykaz ruchomości, miejsca zatrudnienia, rachunków bankowych itd... Oprócz tego dołączono druk ,,wykaz majątku(art.801 k.p.c.). Czy muszę wypełnić druk i wysłać na nim koniecznie, czy mogę to zrobić odręcznie,, na swojej kartce papieru ujmując wszystkie odpowiedzi na zadane pytania z dopiskiem ,, świadomy znaczenia mych słów i odpowiedzialności przed prawem zapewniam, że złożony przeze mnie wykaz majątku jest prawdziwy i zupełny" . Bardzo proszę o odpowiedź Ps. pytanie dlatego ,że na tym ich druczku są pytania na które nie potafię dokłądnie odpowiedzieć Dzień dobry. Przede wszystkim trzeba sprawdzić czy w Pana sprawie nie mamy do czynienia z wadliwym tytułem wykonawczym. Takie sytuacje się zdarzają. W naszej firmie spotykamy ich co najmniej kilka w ciągu jednego dnia. Możemy wówczas doprowadzić do umorzenia egzekucji i nawet odzyskać wszystkie pieniądze zabrane przez komornika. Nawet te, które zostały wpłacone dobrowolnie przez dłużnika. Jeśli chciałby Pan otrzymać od nas darmową analizę Pana sprawy to oczywiście zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się