jacobo Napisano Sierpień 24, 2022 Share Napisano Sierpień 24, 2022 Dzień dobry, na dzień dzisiejszy jestem zadłużony w 7 chwilówkach - wszystkie po terminie Kuki ponad 15 tys. ViaSMS - 4500 zł Szybka Gotówka - do spłaty prawie 8 tys. ( chociaż pożyczyłem 4200) Zaplo - prawie 5000 zł Oros = 3 664,76 Smart Pozyczka- 5165 Finbo - 9 779,20 W dniu dzisiejszym na kazdą z pozyczek przelałem 200 zł. Nie odbieram telefonów od pozyczkodawcow, bo najzwyczajniej w świecie sie boję. Co powinienem zrobić, jak z tego wyjść ? Czy spłacając po 200/ 300 zł co tydzien jakos pomoże ? Bardzo proszę o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 24, 2022 Share Napisano Sierpień 24, 2022 1 godzinę temu, jacobo napisał: Dzień dobry, na dzień dzisiejszy jestem zadłużony w 7 chwilówkach - wszystkie po terminie Kuki ponad 15 tys. ViaSMS - 4500 zł Szybka Gotówka - do spłaty prawie 8 tys. ( chociaż pożyczyłem 4200) Zaplo - prawie 5000 zł Oros = 3 664,76 Smart Pozyczka- 5165 Finbo - 9 779,20 W dniu dzisiejszym na kazdą z pozyczek przelałem 200 zł. Nie odbieram telefonów od pozyczkodawcow, bo najzwyczajniej w świecie sie boję. Co powinienem zrobić, jak z tego wyjść ? Czy spłacając po 200/ 300 zł co tydzien jakos pomoże ? Bardzo proszę o pomoc Dzień dobry. W takim układzie najlepiej byłoby wdrożyć tutaj profesjonalną usługę oddłużania. Zajmujemy się tym zawodowo i chętnie pomożemy. Więcej informacji (zakres pomocy i cennik) znajdzie Pan klikając w ten link: https://klient.eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się