Wiechu Napisano Sierpień 30, 2022 Share Napisano Sierpień 30, 2022 Witam jestem osobą mierząca się od długiego czasu z depresją. W trakcie trwania małżeństwa żona mną manipulowała po to bym się zgodził wziąść kredyty. Dochodziło nawet do tego że używając mojego dowodu zaciągała kolejne chwilówki za każdym razem obiecując podjęcie pracy i pomoc w spłacie. Niestety miesiąc za miesiącem nic się w tym temacie nie działo. Do tego na moich barkach było jeszcze utrzymanie rodziny. W końcu do akcji wkroczył Komornik. W ramach pomocy od żony zostałem przez nią wyrzucony z domu i otrzymałem pozew rozwodowy. Teraz zostałem sam z Komornikiem na 240 tys. zł. Poszukuję jakiegoś ratunku niestety nie stać mnie z moją najniższą krajową na żadną pomoc prawną. Czy w moim przypadku samobójstwo jest jedynym rozwiązaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 31, 2022 Share Napisano Sierpień 31, 2022 22 godziny temu, Wiechu napisał: Witam jestem osobą mierząca się od długiego czasu z depresją. W trakcie trwania małżeństwa żona mną manipulowała po to bym się zgodził wziąść kredyty. Dochodziło nawet do tego że używając mojego dowodu zaciągała kolejne chwilówki za każdym razem obiecując podjęcie pracy i pomoc w spłacie. Niestety miesiąc za miesiącem nic się w tym temacie nie działo. Do tego na moich barkach było jeszcze utrzymanie rodziny. W końcu do akcji wkroczył Komornik. W ramach pomocy od żony zostałem przez nią wyrzucony z domu i otrzymałem pozew rozwodowy. Teraz zostałem sam z Komornikiem na 240 tys. zł. Poszukuję jakiegoś ratunku niestety nie stać mnie z moją najniższą krajową na żadną pomoc prawną. Czy w moim przypadku samobójstwo jest jedynym rozwiązaniem? Szanowny Panie, żaden powód nie jest wystarczającym powodem dla takich działań. Właściwie z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. W Pana przypadku już po wstępnej analizie sprawy widać, że jest pewien punkt zaczepienia. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Wstępna analiza sprawy jest całkowicie bezpłatna. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się