boski Napisano Wrzesień 2, 2022 Share Napisano Wrzesień 2, 2022 Dzien Dobry! Mam postepowanie upadlosciowe i wyznaczonego syndyka ktory pozamykal mi wszystkie polskie konta bankowe i moge jedynie zan9esc kase w rece do pko a tam umieszcza ale zeby je wyplacic to tez muysze w gotowce... Zamierzam wyjkechac do niemiec gdzie zglaszaja ubezpiecznie na polskie podatki sa odprowadzane w Niemczech. Czy syndyk sie dowie o moim zatrudnieniu? Jak sie za to zabrac? Zalozmy ze mialbym 1500 euro na reke, 2300brutto ile syndyk ma prawo mi zabrac? Czy zarobki zagraniczne wogole sa zabierane pod reke syndyka? Jak to zrobic zmyslnie? Nie zamierzam pracowac za 7000zl zeby mi zostalo 500.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 2, 2022 Share Napisano Wrzesień 2, 2022 1 godzinę temu, boski napisał: Dzien Dobry! Mam postepowanie upadlosciowe i wyznaczonego syndyka ktory pozamykal mi wszystkie polskie konta bankowe i moge jedynie zan9esc kase w rece do pko a tam umieszcza ale zeby je wyplacic to tez muysze w gotowce... Zamierzam wyjkechac do niemiec gdzie zglaszaja ubezpiecznie na polskie podatki sa odprowadzane w Niemczech. Czy syndyk sie dowie o moim zatrudnieniu? Jak sie za to zabrac? Zalozmy ze mialbym 1500 euro na reke, 2300brutto ile syndyk ma prawo mi zabrac? Czy zarobki zagraniczne wogole sa zabierane pod reke syndyka? Jak to zrobic zmyslnie? Nie zamierzam pracowac za 7000zl zeby mi zostalo 500.... O tym, że zarobkuje Pan powinien wiedzieć syndyk. Jeśli w toku upadłości zostanie ujawnione, że zataił Pan tą informację to możliwe jest nawet umorzenie upadłości i powrót Pana spraw do momentu sprzed ogłoszenia upadłości. Dlatego zawsze Klientom tłumaczymy, że upadłość to ostateczność. Zawsze trzeba próbować standardowego oddłużania, które daje dużo większą elastyczność i możliwość normalnego funkcjonowania. Czego upadłość w żadnej mierze nie daje. Więcej na ten temat pisaliśmy w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/dlaczego-nie-upadlosc-konsumencka/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się