Niko1234 Napisano Wrzesień 12, 2022 Share Napisano Wrzesień 12, 2022 Witam mam dług u komornika jestem chory po przeszczepie serca nie mogę pracować. Była żona podała mnie o zaległe alimenty które nie mogłem płacić bo byłem chory i chcą mi wylicytować dom u komornika co moge zrobić żeby nie stracić domu. Prosze o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 13, 2022 Share Napisano Wrzesień 13, 2022 14 godzin temu, Niko1234 napisał: Witam mam dług u komornika jestem chory po przeszczepie serca nie mogę pracować. Była żona podała mnie o zaległe alimenty które nie mogłem płacić bo byłem chory i chcą mi wylicytować dom u komornika co moge zrobić żeby nie stracić domu. Prosze o pomoc Dzień dobry. Jakiego rodzaju są to alimenty? Chodzi o alimenty w związku z tym, że orzeczenie rozwodu było z Pana winy? Jeśli potrzebuje Pan pomocy w tej sprawie to zachęcamy do kontaktu z naszą Kancelarią. Co do zasady nie zajmujemy się pomocą w sprawach alimentacyjnych, ale w wyjątkowych okolicznościach możemy podjąć się współpracy. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niko1234 Napisano Wrzesień 13, 2022 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2022 Wina rozwodowa wspolna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się