Anka3030 Napisano Wrzesień 27, 2022 Share Napisano Wrzesień 27, 2022 Witam, mam sprawę w sądzie rejonowym o niespłaconą pożyczkę. Mam założone konto na portalu informacyjnym sądów. Dzisiaj dostałam maila że są jakieś zmiany w mojej sprawie. Zalogowałam się i w dokumentach miałam taką notatkę NOTATKA Brak potwierdzenia uiszczenia opłaty uzupełniającej – 70,00 zł (w piśmie przewodnim ograniczono powództwo do 425,18 zł, ale pierwotne żądano 575,18 zł). Nie stwierdzono innych braków. O co chodzi? Zmniejszyła kwotę długu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 28, 2022 Share Napisano Wrzesień 28, 2022 9 godzin temu, Anka3030 napisał: Witam, mam sprawę w sądzie rejonowym o niespłaconą pożyczkę. Mam założone konto na portalu informacyjnym sądów. Dzisiaj dostałam maila że są jakieś zmiany w mojej sprawie. Zalogowałam się i w dokumentach miałam taką notatkę NOTATKA Brak potwierdzenia uiszczenia opłaty uzupełniającej – 70,00 zł (w piśmie przewodnim ograniczono powództwo do 425,18 zł, ale pierwotne żądano 575,18 zł). Nie stwierdzono innych braków. O co chodzi? Zmniejszyła kwotę długu? Dzień dobry Pani Aniu. Informacja taka zapewne dotyczy jakiejś opłaty sądowej. Nie znamy jednak szczegółów spraw i ciężko nam się odnieść do sprawy bez dokumentów. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach, a wstępna analiza sprawy jest bezpłatna. Naszym zdaniem wskazane byłoby, aby sprawie przyjrzał się bliżej prawnik. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się