Skocz do zawartości

Sprawa w SR

Anka3030

Polecane posty

Witam, mam sprawę w sądzie rejonowym o niespłaconą pożyczkę. Mam założone konto na portalu informacyjnym sądów. Dzisiaj dostałam maila że są jakieś zmiany w mojej sprawie. Zalogowałam się i w dokumentach miałam taką notatkę

NOTATKA Brak potwierdzenia uiszczenia opłaty uzupełniającej – 70,00 zł (w piśmie przewodnim ograniczono powództwo do 425,18 zł, ale pierwotne żądano 575,18 zł). Nie stwierdzono innych braków.

O co chodzi? Zmniejszyła kwotę długu?

9 godzin temu, Anka3030 napisał:

Witam, mam sprawę w sądzie rejonowym o niespłaconą pożyczkę. Mam założone konto na portalu informacyjnym sądów. Dzisiaj dostałam maila że są jakieś zmiany w mojej sprawie. Zalogowałam się i w dokumentach miałam taką notatkę

NOTATKA Brak potwierdzenia uiszczenia opłaty uzupełniającej – 70,00 zł (w piśmie przewodnim ograniczono powództwo do 425,18 zł, ale pierwotne żądano 575,18 zł). Nie stwierdzono innych braków.

O co chodzi? Zmniejszyła kwotę długu?

Dzień dobry Pani Aniu. Informacja taka zapewne dotyczy jakiejś opłaty sądowej. Nie znamy jednak szczegółów spraw i ciężko nam się odnieść do sprawy bez dokumentów. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach, a wstępna analiza sprawy jest bezpłatna. Naszym zdaniem wskazane byłoby, aby sprawie przyjrzał się bliżej prawnik. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...