Gość majka93 Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Witam, jakie są Wasze doswiadczenia z firmą Szybka Gotówka? Mój problem polega na tym, że wziełam o nich 3000 zł z groszami ale mój dług niby wynosi teraz 7400 zł. Do tego zrobili sprzedaż długu do delta wise. Teraz straszą mnie komornikiem i sądem. Wcześniej były jeszcze ciągle telefony i smsy. Dostałam nawet pismo, że jak wzięłam pozyczke bez zamiaru spłaty albo moja sytuacja uniemożliwia spłatę w terminie to powoduje to automatyczne ściganie z kodeksu karnego (art 286 kodeksu karnego). Z tego pisma wynikało, ze grozi mi od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności. Co mam w takiej sytuacji zrobić, nie chcę isć do więzienia ale nie mam teraz z czego spłacać. Mam troche zaległości ale żeby od razu coś takiego? Jakie są wasze doświadczenia z tą firmą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlfaBeta Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Zapłaciłaś jakąkolwiek ratę z tej pożyczki? Z naliczonymi przez nich kosztami można w sądzie skutecznie walczyć - oni tam mają taki cwany myk, który teoretycznie pozwala im co miesiąc naliczać dodatkowe opłaty, ale to niezgodne z prawem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się