kacper1910 Napisano Październik 3, 2022 Share Napisano Październik 3, 2022 Dzień dobry. Na koniec października mam wyznaczoną licytacje nieruchomości. Wyprowadziłem się aczkolwiek jeszcze nie wszystkie rzeczy udało mi się wynieść. 1. Zgodnie z informacją od komornika osoby zainteresowane mogą oglądać moją nieruchomość 14 dni przed data licytacji. Rozumiem że wpuszczenie ich to moja dobra wola? Kluczy komornikowi więc zdawać nie muszę? 2. Do kiedy jestem zobowiązany płacić czynsz za tą nieruchomość? Mam czekać do uprawomocnienia przybicia czy wpisu do księgi wieczystej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 4, 2022 Share Napisano Październik 4, 2022 15 godzin temu, kacper1910 napisał: Dzień dobry. Na koniec października mam wyznaczoną licytacje nieruchomości. Wyprowadziłem się aczkolwiek jeszcze nie wszystkie rzeczy udało mi się wynieść. 1. Zgodnie z informacją od komornika osoby zainteresowane mogą oglądać moją nieruchomość 14 dni przed data licytacji. Rozumiem że wpuszczenie ich to moja dobra wola? Kluczy komornikowi więc zdawać nie muszę? 2. Do kiedy jestem zobowiązany płacić czynsz za tą nieruchomość? Mam czekać do uprawomocnienia przybicia czy wpisu do księgi wieczystej? Dzień dobry Panie Kacprze. W pierwszej kolejności należałoby sprawdzić czy nie ma możliwości zablokowania działań komornika. W naszej praktyce spotykaliśmy wiele spraw, w których udawało się nawet umorzyć egzekucję. Sprawie powinien się przyjrzeć prawnik, który ma doświadczenie w obsłudze spraw związanych z egzekucją z nieruchomości. W Kancelarii EUROLEGE mamy nawet specjalną ofertę dla tego typu spraw. Zajmujemy się tym zawodowo. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się