Skocz do zawartości

windykacja

Elzbieta 1994

Polecane posty

Witam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno  złożą wniosek nie było żadnej ugody sama  spłacałam  nie podpisywałam żadnych dokumentów  mam wszystkie potwierdzenia wpłat  proszę o pomoc .

35 minut temu, Elzbieta 1994 napisał:

Witam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno  złożą wniosek nie było żadnej ugody sama  spłacałam  nie podpisywałam żadnych dokumentów  mam wszystkie potwierdzenia wpłat  proszę o pomoc .

Dzień dobry Pani Elżbieto. Zajmujemy się pomocą w oddłużaniu. Informujemy, że mamy specjalną usługę dedykowaną do tego rodzaju spraw. Więcej informacji na jej temat znajdzie Pani tutaj: https://klient.eurolege.pl

3 godziny temu, Elzbieta 1994 napisał:

tam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno  złożą wniosek nie było żadnej ugody sama  spłacałam  nie podpisywałam żadnych dokumentów  mam wszystkie potwierdzenia wpłat  proszę o pomoc .

zaczekaj na sąd, zapewne w umowach o pożyczkę zastosowano klauzulę abuzywne, mam na myśli wyssane z palca koszty pożyczki w postaci prowizji i innych opłat dodatkowych, 

• Like 1

16 godzin temu, robson21 napisał:

zaczekaj na sąd, zapewne w umowach o pożyczkę zastosowano klauzulę abuzywne, mam na myśli wyssane z palca koszty pożyczki w postaci prowizji i innych opłat dodatkowych, 

W PISMACH KTÓRE OTRZMAŁAM Z WINDYKACJI SIGNI NAPISANO ŻE TO SĄ KOSZTY INNE TYLE ŻE TE KOSZTY SĄ WYŻSZE OD POŻYCZEK O PRZYNAJMIEJ STO PROCENTALE JAKI JUŻ NIE NAPISALI .

22 godziny temu, Elzbieta 1994 napisał:

W PISMACH KTÓRE OTRZMAŁAM Z WINDYKACJI SIGNI NAPISANO ŻE TO SĄ KOSZTY INNE TYLE ŻE TE KOSZTY SĄ WYŻSZE OD POŻYCZEK O PRZYNAJMIEJ STO PROCENTALE JAKI JUŻ NIE NAPISALI .

i dlatego mówię czekać na pozew, więcej już nie płacić a nawet nie rozmawiać z SIGNI ani nic pisać do nich, krótko - chcecie pieniędzy zapraszam do sądu,

• Like 1

• 2 months later...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...