Elzbieta 1994 Napisano Listopad 4, 2022 Share Napisano Listopad 4, 2022 Witam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno złożą wniosek nie było żadnej ugody sama spłacałam nie podpisywałam żadnych dokumentów mam wszystkie potwierdzenia wpłat proszę o pomoc . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 4, 2022 Share Napisano Listopad 4, 2022 35 minut temu, Elzbieta 1994 napisał: Witam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno złożą wniosek nie było żadnej ugody sama spłacałam nie podpisywałam żadnych dokumentów mam wszystkie potwierdzenia wpłat proszę o pomoc . Dzień dobry Pani Elżbieto. Zajmujemy się pomocą w oddłużaniu. Informujemy, że mamy specjalną usługę dedykowaną do tego rodzaju spraw. Więcej informacji na jej temat znajdzie Pani tutaj: https://klient.eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 4, 2022 Share Napisano Listopad 4, 2022 3 godziny temu, Elzbieta 1994 napisał: tam mam dwie pożyczki w supergrosz obecnie windykuje signi pierwsza pożyczka 4500 spłaciłam 7200 żądają jeszcze 4600 druga 5000 spłaciłam 6190 żądają jeszcze 8000 moja sytuacja jest bardzo trudna proszę o rade czy dalej spłacać czy czekać na sąd bo na pewno złożą wniosek nie było żadnej ugody sama spłacałam nie podpisywałam żadnych dokumentów mam wszystkie potwierdzenia wpłat proszę o pomoc . zaczekaj na sąd, zapewne w umowach o pożyczkę zastosowano klauzulę abuzywne, mam na myśli wyssane z palca koszty pożyczki w postaci prowizji i innych opłat dodatkowych, 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elzbieta 1994 Napisano Listopad 5, 2022 Autor Share Napisano Listopad 5, 2022 16 godzin temu, robson21 napisał: zaczekaj na sąd, zapewne w umowach o pożyczkę zastosowano klauzulę abuzywne, mam na myśli wyssane z palca koszty pożyczki w postaci prowizji i innych opłat dodatkowych, W PISMACH KTÓRE OTRZMAŁAM Z WINDYKACJI SIGNI NAPISANO ŻE TO SĄ KOSZTY INNE TYLE ŻE TE KOSZTY SĄ WYŻSZE OD POŻYCZEK O PRZYNAJMIEJ STO PROCENTALE JAKI JUŻ NIE NAPISALI . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 6, 2022 Share Napisano Listopad 6, 2022 22 godziny temu, Elzbieta 1994 napisał: W PISMACH KTÓRE OTRZMAŁAM Z WINDYKACJI SIGNI NAPISANO ŻE TO SĄ KOSZTY INNE TYLE ŻE TE KOSZTY SĄ WYŻSZE OD POŻYCZEK O PRZYNAJMIEJ STO PROCENTALE JAKI JUŻ NIE NAPISALI . i dlatego mówię czekać na pozew, więcej już nie płacić a nawet nie rozmawiać z SIGNI ani nic pisać do nich, krótko - chcecie pieniędzy zapraszam do sądu, 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1983 Napisano Styczeń 10, 2023 Share Napisano Styczeń 10, 2023 ...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się