mm. Napisano Styczeń 12, 2023 Share Napisano Styczeń 12, 2023 Dzień dobry, Znalazłam na stronie Głównego Urzędu Statystycznego, że firma windykatorska której spłacam zadłużenie zamknęła swoją działalność w 2019 roku. Czy to może mieć jakie wpływ na moje zadłużenie? Zauważyłam to, bo dostałam ostatnio smsem informacje o nowym numerze rachunku do spłaty, a że to był tylko smsem, a nie oficjalne pismo chciałam sprawdzić czy gdzieś oficjalnie ten numer jest. Czy taki SMS wystarczy żebym wpłacała pieniądze na inne konto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 13, 2023 Share Napisano Styczeń 13, 2023 12 godzin temu, mm. napisał: Dzień dobry, Znalazłam na stronie Głównego Urzędu Statystycznego, że firma windykatorska której spłacam zadłużenie zamknęła swoją działalność w 2019 roku. Czy to może mieć jakie wpływ na moje zadłużenie? Zauważyłam to, bo dostałam ostatnio smsem informacje o nowym numerze rachunku do spłaty, a że to był tylko smsem, a nie oficjalne pismo chciałam sprawdzić czy gdzieś oficjalnie ten numer jest. Czy taki SMS wystarczy żebym wpłacała pieniądze na inne konto? Dzień dobry. Oczywiście wszystko należy sprawdzić. Być może wraz ze zniknięciem wierzyciela spłaty idą na numer konta podmiotu, który faktycznie nie jest Pani wierzycielem. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Posiadamy w naszej ofercie specjalną usługę dedykowaną właśnie oddłużaniu. Więcej informacji można znaleźć w tym miejscu: https://klient.eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się