Skocz do zawartości

Mam 2 komorników

bodek1239

Polecane posty

Mam komornika na wynagrodzeniu od 3 miesięcy a teraz doszedł mi 2 komornik który wszedł mi na wypłatę z tego i zabierze mi połowę wypłaty na życie zostanie 1300 złotych czy tak mogą zrobić ze zabiorą praktycznie wszystko na życie

12 godzin temu, bodek1239 napisał:

Mam komornika na wynagrodzeniu od 3 miesięcy a teraz doszedł mi 2 komornik który wszedł mi na wypłatę z tego i zabierze mi połowę wypłaty na życie zostanie 1300 złotych czy tak mogą zrobić ze zabiorą praktycznie wszystko na życie

Dzień dobry.  Przede wszystkim należy sprawdzić czy komornik w ogóle mógł działać w danej sprawie. W szczególności, czy tytuł wykonawczy wydany w sprawie nie jest wadliwy. To spotykane zjawisko. Gdyby okazało się, że w tej konkretnej sprawie tak jest to możliwe stanie się odzyskanie wszystkich zabranych przez komornika pieniędzy. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

21 godzin temu, bodek1239 napisał:

jeżeli obaj komornicy są na pensji, to dojdzie do zbiegu egzekucji, pracodawca powinien wysłać do obu komorników informacje o zbiegu egzekucji wraz z wnioskiem o wskazanie który z nich jest właściwy do prowadzenie egzekucji oraz wstrzymać przekazywanie pieniędzy do czasu rozstrzygnięcia sprawy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...