Skocz do zawartości

Wyłudzenia

Krystyna1212

Polecane posty

🤔 wpłaciłam 450zl na poczet pożyczki prywatne, potem napisano mi że jak wpłacę 550zl pożyczką zaraz będzie na koncie wpłaciłam.Teraz mi piszą że za późno wpłaciłam i mam zapłacić 1888zl za opóźnienie to pożyczką będzie na koncie . Dałam się oszukać ale co teraz zrobić aby odzyskać te wpłacone 1000zl

20 godzin temu, Krystyna1212 napisał:

🤔 wpłaciłam 450zl na poczet pożyczki prywatne, potem napisano mi że jak wpłacę 550zl pożyczką zaraz będzie na koncie wpłaciłam.Teraz mi piszą że za późno wpłaciłam i mam zapłacić 1888zl za opóźnienie to pożyczką będzie na koncie . Dałam się oszukać ale co teraz zrobić aby odzyskać te wpłacone 1000zl

udać się na policje i zgłosić, 

21 godzin temu, Krystyna1212 napisał:

Zdecydowanie należy zgłosić sprawę organom ścigania - policja albo prokuratura. Zachęcamy również zainteresować sprawą UOKiK.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...