Krystyna1212 Napisano Luty 19, 2023 Share Napisano Luty 19, 2023 🤔 wpłaciłam 450zl na poczet pożyczki prywatne, potem napisano mi że jak wpłacę 550zl pożyczką zaraz będzie na koncie wpłaciłam.Teraz mi piszą że za późno wpłaciłam i mam zapłacić 1888zl za opóźnienie to pożyczką będzie na koncie . Dałam się oszukać ale co teraz zrobić aby odzyskać te wpłacone 1000zl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Luty 20, 2023 Share Napisano Luty 20, 2023 20 godzin temu, Krystyna1212 napisał: 🤔 wpłaciłam 450zl na poczet pożyczki prywatne, potem napisano mi że jak wpłacę 550zl pożyczką zaraz będzie na koncie wpłaciłam.Teraz mi piszą że za późno wpłaciłam i mam zapłacić 1888zl za opóźnienie to pożyczką będzie na koncie . Dałam się oszukać ale co teraz zrobić aby odzyskać te wpłacone 1000zl udać się na policje i zgłosić, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 20, 2023 Share Napisano Luty 20, 2023 21 godzin temu, Krystyna1212 napisał: 🤔 wpłaciłam 450zl na poczet pożyczki prywatne, potem napisano mi że jak wpłacę 550zl pożyczką zaraz będzie na koncie wpłaciłam.Teraz mi piszą że za późno wpłaciłam i mam zapłacić 1888zl za opóźnienie to pożyczką będzie na koncie . Dałam się oszukać ale co teraz zrobić aby odzyskać te wpłacone 1000zl Zdecydowanie należy zgłosić sprawę organom ścigania - policja albo prokuratura. Zachęcamy również zainteresować sprawą UOKiK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się