Skocz do zawartości

Polecane posty

Dostałam nakaz zapłaty tzn leży na poczcie. Awizo jest z 4.05 jutro je odbiorę z poczty. Weszłam sobie dzisiaj na śledzenie przesyłek na stronie poczty i tam jest nadanie z Zabrza a nie z Lublina skąd wydano nakaz. A na awizo jest napisane że sądowe i teraz nie wiem co myśleć. 

• Like 1

12 godzin temu, Maaniaa napisał:

Dostałam nakaz zapłaty tzn leży na poczcie. Awizo jest z 4.05 jutro je odbiorę z poczty. Weszłam sobie dzisiaj na śledzenie przesyłek na stronie poczty i tam jest nadanie z Zabrza a nie z Lublina skąd wydano nakaz. A na awizo jest napisane że sądowe i teraz nie wiem co myśleć. 

Dzień dobry. Oczywiście nakaz zapłaty najlepiej odebrać. Mógł on zostać wydany przez SR w Zabrzu albo punkt nadań był w Zabrzu. Bez względu na to zalecamy odbiór przesyłki. Po jej odebraniu zwykle osoba pozwana ma 2 tygodnie na wszczęcie skutecznych działań, w tym na złożenie odwołania, np. sprzeciwu od nakazu zapłaty. W naszej Kancelarii EUROLEGE zajmujemy się zawodowo tego rodzaju sprawami. Wstępna analiza sprawy jest u nas całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. W jej ramach otrzyma Pani informację dotyczącą możliwości i szans w danej sprawie. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...