evotec91 Napisano Maj 14, 2023 Share Napisano Maj 14, 2023 Witam Posiadam zajęcia z wynagrodzenia i z konta bankowego. Parę dni temu otrzymałem pisma od komornika z aktualnymi stanami zadłużeń z wynagrodzenia. Zadłużenia te są już mniejsze niż pieniądze uzbierane na saldzie konta, czyli na dobrą sprawę gdyby komornik, bank zaktualizował stan zadłużenia. Mógłbym być już oczyszczony z długów. Zatem moje pytanie brzmi... Czy jest jakiś sposób na to by dokonać takiej aktualizacji? Jeśli tak to w jaki sposób? Mogę na podstawie pism od komornika pójść do banku przedstawić je i zaktualizują kwoty? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 15, 2023 Share Napisano Maj 15, 2023 19 godzin temu, evotec91 napisał: Witam Posiadam zajęcia z wynagrodzenia i z konta bankowego. Parę dni temu otrzymałem pisma od komornika z aktualnymi stanami zadłużeń z wynagrodzenia. Zadłużenia te są już mniejsze niż pieniądze uzbierane na saldzie konta, czyli na dobrą sprawę gdyby komornik, bank zaktualizował stan zadłużenia. Mógłbym być już oczyszczony z długów. Zatem moje pytanie brzmi... Czy jest jakiś sposób na to by dokonać takiej aktualizacji? Jeśli tak to w jaki sposób? Mogę na podstawie pism od komornika pójść do banku przedstawić je i zaktualizują kwoty? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Dzień dobry. W pierwszej kolejności trzeba ustalić czy komornik w ogóle mógł działać w danej sprawie. Gdyby tytuł wykonawczy był wadliwy to może okazać się, że całość środków powinna zostać zwrócona. W naszej kancelarii bezpłatnie przeanalizujemy wskazaną wyżej sprawę. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się