Skocz do zawartości

Aktualizacja zajęcia egzekucyjnego z konta

evotec91

Polecane posty

Witam

Posiadam zajęcia z wynagrodzenia i z konta bankowego. Parę dni temu otrzymałem pisma od komornika z aktualnymi stanami zadłużeń z wynagrodzenia. Zadłużenia te są już mniejsze niż pieniądze uzbierane na saldzie konta, czyli na dobrą sprawę gdyby komornik, bank zaktualizował stan zadłużenia. Mógłbym być już oczyszczony z długów. 

Zatem moje pytanie brzmi... Czy jest jakiś sposób na to by dokonać takiej aktualizacji? Jeśli tak to w jaki sposób?

Mogę na podstawie pism od komornika pójść do banku przedstawić je i zaktualizują kwoty? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. 

19 godzin temu, evotec91 napisał:

Witam

Posiadam zajęcia z wynagrodzenia i z konta bankowego. Parę dni temu otrzymałem pisma od komornika z aktualnymi stanami zadłużeń z wynagrodzenia. Zadłużenia te są już mniejsze niż pieniądze uzbierane na saldzie konta, czyli na dobrą sprawę gdyby komornik, bank zaktualizował stan zadłużenia. Mógłbym być już oczyszczony z długów. 

Zatem moje pytanie brzmi... Czy jest jakiś sposób na to by dokonać takiej aktualizacji? Jeśli tak to w jaki sposób?

Mogę na podstawie pism od komornika pójść do banku przedstawić je i zaktualizują kwoty? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. 

Dzień dobry. W pierwszej kolejności trzeba ustalić czy komornik w ogóle mógł działać w danej sprawie. Gdyby tytuł wykonawczy był wadliwy to może okazać się, że całość środków powinna zostać zwrócona. W naszej kancelarii bezpłatnie przeanalizujemy wskazaną wyżej sprawę. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...