Sebastian Napisano Maj 25, 2023 Share Napisano Maj 25, 2023 Dzień dobry , proszę o informację co mogę zapłacić a jakie koszta są nieuzasadnione. Komornik powiedział, że jeśli dogadam się z Profi to on zejdzie z kosztów i jedynie mam zapłacić opłatę egzekucyjną. Co zrobić z wysokimi odsetkami ? Zawiadomienie zostało wystawione na adres pod którym już nie jestem zameldowany od kilku lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 26, 2023 Share Napisano Maj 26, 2023 15 godzin temu, Sebastian napisał: Dzień dobry , proszę o informację co mogę zapłacić a jakie koszta są nieuzasadnione. Komornik powiedział, że jeśli dogadam się z Profi to on zejdzie z kosztów i jedynie mam zapłacić opłatę egzekucyjną. Co zrobić z wysokimi odsetkami ? Zawiadomienie zostało wystawione na adres pod którym już nie jestem zameldowany od kilku lat. Dzień dobry Panie Sebastianie. Zacznijmy od tego, czy zanim pojawił się komornik otrzymywał Pan jakiekolwiek pisma z sądu w tej sprawie? To bardzo ważna kwestia, mogąca mieć znaczenie dla powodzenia w sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się