K96. Napisano Maj 26, 2023 Share Napisano Maj 26, 2023 Witam. Dzis po sprawdzeniu konta okazało się ,że komornik ściągnął mi pieniądze. Nie dostałem żadnego pisma o zajęciu komorniczym. Pojechałem do owego Pana lecz przyjmuje tylko w poniedziałki. Zapytałem Pani w okienku dlaczego zostały mi pobrane pieniądze z konta gdy nie dostałem żadnego pisma o zajęciu,powiedziała ,że najpierw zajmują konto ,a dopiero później wysyłają list z zawiadomieniem o zajęciu. Stąd moje pytanie czy jest to w pełni zgodne z prawem... Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Maj 28, 2023 Share Napisano Maj 28, 2023 Dnia 26.05.2023 o 21:24, K96. napisał: Witam. Dzis po sprawdzeniu konta okazało się ,że komornik ściągnął mi pieniądze. Nie dostałem żadnego pisma o zajęciu komorniczym. Pojechałem do owego Pana lecz przyjmuje tylko w poniedziałki. Zapytałem Pani w okienku dlaczego zostały mi pobrane pieniądze z konta gdy nie dostałem żadnego pisma o zajęciu,powiedziała ,że najpierw zajmują konto ,a dopiero później wysyłają list z zawiadomieniem o zajęciu. Stąd moje pytanie czy jest to w pełni zgodne z prawem... Pozdrawiam zajęcie konta to kilka sekund a dostarczenie korespondencji to kilka dni, zatem wszystko jest w porządku, czekaj na papiery od komornika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 29, 2023 Share Napisano Maj 29, 2023 Dnia 26.05.2023 o 21:24, K96. napisał: Witam. Dzis po sprawdzeniu konta okazało się ,że komornik ściągnął mi pieniądze. Nie dostałem żadnego pisma o zajęciu komorniczym. Pojechałem do owego Pana lecz przyjmuje tylko w poniedziałki. Zapytałem Pani w okienku dlaczego zostały mi pobrane pieniądze z konta gdy nie dostałem żadnego pisma o zajęciu,powiedziała ,że najpierw zajmują konto ,a dopiero później wysyłają list z zawiadomieniem o zajęciu. Stąd moje pytanie czy jest to w pełni zgodne z prawem... Pozdrawiam Dzień dobry. Czy zanim pojawił się komornik otrzymywał Pan jakiekolwiek pisma z sądu w tej sprawie? To bardzo ważne. Jeśli nie otrzymywał Pan żadnych pism, to wówczas być może zaistnieje możliwość umorzenia egzekucji i odzyskania wszystkich zabranych środków. Zapraszamy na bezpłatną analizę prawną Pana sprawy: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K96. Napisano Maj 31, 2023 Autor Share Napisano Maj 31, 2023 Niestety list z sądu był.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 1, 2023 Share Napisano Czerwiec 1, 2023 10 godzin temu, K96. napisał: Niestety list z sądu był.. W takiej sytuacji możliwości działania są znacznie skromniejsze. W razie pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu. Gwarantujemy wstępną, bezpłatną analizę prawną sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się