Karol84 Napisano Maj 28, 2023 Share Napisano Maj 28, 2023 Dzień dobry. Mam pytanie. Była dziewczynę odwiedził komornik, zostawił w skrzynce i w drzwiach wezwanie do kontaktu, w przeciwnym razie wejdzie z policją i ślusarzem itp. Ja tam nie mieszkam od dłuższego razu. Tak wyszło, nie wiem z czego wynika zajęcie. Chciałem się dowiedzieć , jak to wygląda. Ponieważ z moich rzeczy , został, stary telewizor 46 cali uszkodzony, jakaś stara drukarka. Zadzwoniła do mnie z pretensjami że jak jej cokolwiek z jej rzeczy zabiorą to tego tak nie zostawi. Od dłuższego czasu nie miaszkamy razem. Nigdzie nie jestem zameldowany. Jedynie pozwoliła mi podać swój adres do korespondencji. Jak mogę ją i dzieci uchronić. Dodam że ustaliliśmy że nie poda mnie o alimenty, ponieważ zajmuje się dziećmi, dokładam wszelakich starań, daje jej pieniądze oraz dzieciakom , i uczestniczę czynnie w ich wychowaniu. Mają dużo prezentów ode mnie, np projektor do bajek, komouter, telefony, samochody zdalnie sterowane, rowery i wiele innych. Co mogę zrobić. Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 29, 2023 Share Napisano Maj 29, 2023 13 godzin temu, Karol84 napisał: Dzień dobry. Mam pytanie. Była dziewczynę odwiedził komornik, zostawił w skrzynce i w drzwiach wezwanie do kontaktu, w przeciwnym razie wejdzie z policją i ślusarzem itp. Ja tam nie mieszkam od dłuższego razu. Tak wyszło, nie wiem z czego wynika zajęcie. Chciałem się dowiedzieć , jak to wygląda. Ponieważ z moich rzeczy , został, stary telewizor 46 cali uszkodzony, jakaś stara drukarka. Zadzwoniła do mnie z pretensjami że jak jej cokolwiek z jej rzeczy zabiorą to tego tak nie zostawi. Od dłuższego czasu nie miaszkamy razem. Nigdzie nie jestem zameldowany. Jedynie pozwoliła mi podać swój adres do korespondencji. Jak mogę ją i dzieci uchronić. Dodam że ustaliliśmy że nie poda mnie o alimenty, ponieważ zajmuje się dziećmi, dokładam wszelakich starań, daje jej pieniądze oraz dzieciakom , i uczestniczę czynnie w ich wychowaniu. Mają dużo prezentów ode mnie, np projektor do bajek, komouter, telefony, samochody zdalnie sterowane, rowery i wiele innych. Co mogę zrobić. Proszę o pomoc. Dzień dobry. Czy w sprawie chodzi o długi alimentacyjne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się