Wida Napisano Czerwiec 1, 2023 Share Napisano Czerwiec 1, 2023 Co mam odpisać, proszę o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 2, 2023 Share Napisano Czerwiec 2, 2023 8 godzin temu, Wida napisał: Co mam odpisać, proszę o pomoc Dzień dobry. Niestety, ale dokonana przez Pana/Panią czynność w toku sprawy sądowej spowodowała, że wierzyciel został zaspokojony w całości, a Pani/Pan bęzie musiała/musiał zapłacić koszty procesu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wida Napisano Czerwiec 2, 2023 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2023 Dziękuję za podpowiedź. A mogę poprosić sąd o zasądzenie najmniejszych kosztów czy coś w tym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wida Napisano Czerwiec 2, 2023 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2023 Ze względu że wycofali pozew. Może tylko koszty Epu im będzie trzeba zapłacić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2023 Share Napisano Czerwiec 12, 2023 Dnia 2.06.2023 o 07:57, Wida napisał: Dziękuję za podpowiedź. A mogę poprosić sąd o zasądzenie najmniejszych kosztów czy coś w tym stylu. Możliwe jest złożenie wniosku o niezasądzanie kosztów albo stosunkowe ich obniżenie. Trzeba jednak posiadać solidne argumenty za tym, aby do takich działań przekonać sąd rozpatrujący sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się