monikakmk Napisano Czerwiec 2, 2023 Share Napisano Czerwiec 2, 2023 witam. Mam w finbo wpłaconych ogólnie około 32900zl na tz raporty lendiscore do 12 pożyczek od 2020 roku. 11 pożyczek spłaconych, Ostatnia pożyczka nie spłacona, cesja do alektum. Czy jest jakaś możliwość powalczenia o zwrot tych kwot, które wpłacałam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 12, 2023 Share Napisano Czerwiec 12, 2023 Dnia 2.06.2023 o 09:14, monikakmk napisał: witam. Mam w finbo wpłaconych ogólnie około 32900zl na tz raporty lendiscore do 12 pożyczek od 2020 roku. 11 pożyczek spłaconych, Ostatnia pożyczka nie spłacona, cesja do alektum. Czy jest jakaś możliwość powalczenia o zwrot tych kwot, które wpłacałam ? Możliwe, że tak Pani Moniko. Musielibyśmy jednak przeanalizować Pani sprawę pod kątem możliwego zwrotu prowizji. Wstępna analiza prawna sprawy jest u nas całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się