Damian89 Napisano Czerwiec 19, 2023 Share Napisano Czerwiec 19, 2023 Witam. Mam do Was pytanie. Pracuje obecnie za granicą. Mam polska umowę o pracę z opcja oddelegowania do pracy w Niemczech, wyolata w Euro na konto walutowe polskiego banku. Gdzieś mi wpadł artykuł ze od wyższych zarobków komornik zajmuje tylko połowę pensji. Np zarabiając 8 netto komornik zostawi mi 4 netto zamiast tej minimalnej 2700?? Prosze o odpowiedź. Z góry będzie dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Czerwiec 20, 2023 Share Napisano Czerwiec 20, 2023 dubel, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 20, 2023 Share Napisano Czerwiec 20, 2023 10 godzin temu, Damian89 napisał: Witam. Mam do Was pytanie. Pracuje obecnie za granicą. Mam polska umowę o pracę z opcja oddelegowania do pracy w Niemczech, wyolata w Euro na konto walutowe polskiego banku. Gdzieś mi wpadł artykuł ze od wyższych zarobków komornik zajmuje tylko połowę pensji. Np zarabiając 8 netto komornik zostawi mi 4 netto zamiast tej minimalnej 2700?? Prosze o odpowiedź. Z góry będzie dziękuję Dzień dobry Panie Damianie. Zacznijmy od tego, czy zanim pojawił się komornik to otrzymywał Pan jakiekolwiek pisma z sądu w swojej sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian89 Napisano Czerwiec 20, 2023 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2023 Tak otrzymywałem pisma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się