michu332 Napisano Czerwiec 25, 2023 Share Napisano Czerwiec 25, 2023 Witam, potrzebuję koniecznie założyć firmowe konto bankowe na które nie wejdzie komornik z polskim Ibanem. Sprawdzałem ZEN, ale mają mnóstwo negatywnych opinii, z revolutem nie mogę się skontaktować. Jakieś jeszcze propozycje ? Niestety nie powalczę już w sądzie, bo sprawa była już w dwóch instancjach i przegrałem, więc jedyne co pozostaje to spłata na którą nie mogę sobie pozwolić albo konto na które nie wejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 26, 2023 Share Napisano Czerwiec 26, 2023 18 godzin temu, michu332 napisał: Witam, potrzebuję koniecznie założyć firmowe konto bankowe na które nie wejdzie komornik z polskim Ibanem. Sprawdzałem ZEN, ale mają mnóstwo negatywnych opinii, z revolutem nie mogę się skontaktować. Jakieś jeszcze propozycje ? Niestety nie powalczę już w sądzie, bo sprawa była już w dwóch instancjach i przegrałem, więc jedyne co pozostaje to spłata na którą nie mogę sobie pozwolić albo konto na które nie wejdzie. Dzień dobry. Osoby posiadające konta wskazują również na konto WISE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu332 Napisano Czerwiec 26, 2023 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2023 https://wise.com/pl/help/articles/2977948/jak-korzystac-z-danych-bankowych-na-koncie-w-pln?id=2977948&slug=jak-korzystac-z-danych-banowych-konta-w-pln Aktualnie Wise nie wydaje danych bankowych z IBANem PL. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się