Skocz do zawartości

Potrącenia z wynagrodzenia

Paula Paula

Polecane posty

Witam. Przez parę lat zakład pracy robił za duże potrącenia z wynagrodzenia oddałam sprawę do PIP wygrałam pracodawca połowę źle naliczanego wynagrodzenia w połowie przelał do komornika. Czy miał prawo skoro w sprawie chodziło o nie przestrzeganie zasady potracanych kwot z pensji? 

10 godzin temu, Paula Paula napisał:

Witam. Przez parę lat zakład pracy robił za duże potrącenia z wynagrodzenia oddałam sprawę do PIP wygrałam pracodawca połowę źle naliczanego wynagrodzenia w połowie przelał do komornika. Czy miał prawo skoro w sprawie chodziło o nie przestrzeganie zasady potracanych kwot z pensji? 

Dzień dobry Pani Paulo. W takich okolicznościach należałoby sprawdzić czy komornik w ogóle mógł działać w Pani sprawie. Zdarzaj się przypadki (również w prowadzonych przez nas sprawach), że egzekucje komornicze prowadzone są na podstawie wadliwych tytułów wykonawczych. W takich sytuacjach możliwe staje się nie tylko umorzenie egzekucji, ale też odzyskanie wszystkich zabranych przez komornika pieniędzy. Zapraszamy do kontaktu z naszą kancelarią. Wstępną analiza prawna sprawy jest u nas bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze dane kontaktowe znajdzie Pani tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...