Klich21 Napisano Październik 11, 2023 Share Napisano Październik 11, 2023 Witam. Mam taka sytuacje ze pozyczylem od znajomego duzo pieniedzy A dokladnie 100 tysiecy. Mialem problemy i poprostu to bylo jedyne wyjscie. Teraz musze oddac znajomemu calosc bo ma problemy i poprostu nie mam jak. Kredytu nie dostane bo pracuje na czarno( chociaz zarabiam bardzo dobrze bo miesiecznie od 7-9 tysiecy ale tak jak pisalem na czarno). Czy jest jakas sytuacja zeby z tej sytuacji wyjsc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Październik 13, 2023 Share Napisano Październik 13, 2023 Dnia 11.10.2023 o 23:49, Klich21 napisał: Witam. Mam taka sytuacje ze pozyczylem od znajomego duzo pieniedzy A dokladnie 100 tysiecy. Mialem problemy i poprostu to bylo jedyne wyjscie. Teraz musze oddac znajomemu calosc bo ma problemy i poprostu nie mam jak. Kredytu nie dostane bo pracuje na czarno( chociaz zarabiam bardzo dobrze bo miesiecznie od 7-9 tysiecy ale tak jak pisalem na czarno). Czy jest jakas sytuacja zeby z tej sytuacji wyjsc? porozmawiaj ze znajomym o ratach, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 16, 2023 Share Napisano Październik 16, 2023 Dnia 11.10.2023 o 23:49, Klich21 napisał: Witam. Mam taka sytuacje ze pozyczylem od znajomego duzo pieniedzy A dokladnie 100 tysiecy. Mialem problemy i poprostu to bylo jedyne wyjscie. Teraz musze oddac znajomemu calosc bo ma problemy i poprostu nie mam jak. Kredytu nie dostane bo pracuje na czarno( chociaz zarabiam bardzo dobrze bo miesiecznie od 7-9 tysiecy ale tak jak pisalem na czarno). Czy jest jakas sytuacja zeby z tej sytuacji wyjsc? Czy znajomy wypowiedział już Panu umowę pożyczki albo oficjalnie zażądał zwrotu pożyczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się