Skocz do zawartości

Pomoc

Klich21

Polecane posty

Witam. Mam taka sytuacje ze pozyczylem od znajomego duzo pieniedzy A dokladnie 100 tysiecy. Mialem problemy i poprostu to bylo jedyne wyjscie. Teraz musze oddac znajomemu calosc bo ma problemy i poprostu nie mam jak. Kredytu nie dostane bo pracuje na czarno( chociaz zarabiam bardzo dobrze bo miesiecznie od 7-9 tysiecy ale tak jak pisalem na czarno). Czy jest jakas sytuacja zeby z tej sytuacji wyjsc? 

Dnia 11.10.2023 o 23:49, Klich21 napisał:

Witam. Mam taka sytuacje ze pozyczylem od znajomego duzo pieniedzy A dokladnie 100 tysiecy. Mialem problemy i poprostu to bylo jedyne wyjscie. Teraz musze oddac znajomemu calosc bo ma problemy i poprostu nie mam jak. Kredytu nie dostane bo pracuje na czarno( chociaz zarabiam bardzo dobrze bo miesiecznie od 7-9 tysiecy ale tak jak pisalem na czarno). Czy jest jakas sytuacja zeby z tej sytuacji wyjsc? 

porozmawiaj ze znajomym o ratach,

Dnia 11.10.2023 o 23:49, Klich21 napisał:

Czy znajomy wypowiedział już Panu umowę pożyczki albo oficjalnie zażądał zwrotu pożyczki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...