Skocz do zawartości

Pożyczka prywatna

jotka

Polecane posty

Mam pytanko. Jestem w podbramkowej sytuacji ale póki co jeszcze rozum zachowałam. Oferta prywatnej pożyczki od Pani Elżbiety Ziętek Mizera, ogłoszenie na olx. Finalnie rozmowa z panem X , i propozycja : łatwimy kredyt w banku ING, kredyt podpisuje kierownik oddziału, ja udaje się do najbliższej placówki , podpisać umowę która już będzie przygotowana i przesłana do danego oddziału. Mam miesiąc na uregulowanie wszelkich zobowiązań tak żeby w razie co było czysto.  Rata ok, ale gdzie tu jest haczyk? Miał ktoś kiedyś tak? 

22 godziny temu, jotka napisał:

Mam pytanko. Jestem w podbramkowej sytuacji ale póki co jeszcze rozum zachowałam. Oferta prywatnej pożyczki od Pani Elżbiety Ziętek Mizera, ogłoszenie na olx. Finalnie rozmowa z panem X , i propozycja : łatwimy kredyt w banku ING, kredyt podpisuje kierownik oddziału, ja udaje się do najbliższej placówki , podpisać umowę która już będzie przygotowana i przesłana do danego oddziału. Mam miesiąc na uregulowanie wszelkich zobowiązań tak żeby w razie co było czysto.  Rata ok, ale gdzie tu jest haczyk? Miał ktoś kiedyś tak? 

Dzień dobry. Radzimy bardzo uważać na tego rodzaju oferty. Temat poruszaliśmy szerzej na naszym blogu w tym artykule: https://www.eurolege.pl/pozyczki-prywatne-jak-dzialaja-i-jakie-sa-regulacje-prawne/

• 1 month later...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...