jotka Napisano Październik 17, 2023 Share Napisano Październik 17, 2023 Mam pytanko. Jestem w podbramkowej sytuacji ale póki co jeszcze rozum zachowałam. Oferta prywatnej pożyczki od Pani Elżbiety Ziętek Mizera, ogłoszenie na olx. Finalnie rozmowa z panem X , i propozycja : łatwimy kredyt w banku ING, kredyt podpisuje kierownik oddziału, ja udaje się do najbliższej placówki , podpisać umowę która już będzie przygotowana i przesłana do danego oddziału. Mam miesiąc na uregulowanie wszelkich zobowiązań tak żeby w razie co było czysto. Rata ok, ale gdzie tu jest haczyk? Miał ktoś kiedyś tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 18, 2023 Share Napisano Październik 18, 2023 22 godziny temu, jotka napisał: Mam pytanko. Jestem w podbramkowej sytuacji ale póki co jeszcze rozum zachowałam. Oferta prywatnej pożyczki od Pani Elżbiety Ziętek Mizera, ogłoszenie na olx. Finalnie rozmowa z panem X , i propozycja : łatwimy kredyt w banku ING, kredyt podpisuje kierownik oddziału, ja udaje się do najbliższej placówki , podpisać umowę która już będzie przygotowana i przesłana do danego oddziału. Mam miesiąc na uregulowanie wszelkich zobowiązań tak żeby w razie co było czysto. Rata ok, ale gdzie tu jest haczyk? Miał ktoś kiedyś tak? Dzień dobry. Radzimy bardzo uważać na tego rodzaju oferty. Temat poruszaliśmy szerzej na naszym blogu w tym artykule: https://www.eurolege.pl/pozyczki-prywatne-jak-dzialaja-i-jakie-sa-regulacje-prawne/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inezka 222 Napisano Grudzień 17, 2023 Share Napisano Grudzień 17, 2023 A czy dyrektor tego banku nie chciał wzamian za to z kredytu 1000zl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się