marcinnn Napisano Październik 26, 2023 Share Napisano Październik 26, 2023 Witam, komornik prowadzi egzekucję, zajął mi konto bankowe. 2 tygodnie temu złożyłem sprzeciw do sądu, sekretariat potwierdził wpłynięcie sprzeciwu tydzień temu. Czy w takim razie mogę starać się o zaprzestanie egzekucji komorniczej i zdjęcie zajęcia z rachunku bankowego ? Czy muszę czekać na jakąś decyzję sądu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Październik 26, 2023 Share Napisano Październik 26, 2023 6 godzin temu, marcinnn napisał: Witam, komornik prowadzi egzekucję, zajął mi konto bankowe. 2 tygodnie temu złożyłem sprzeciw do sądu, sekretariat potwierdził wpłynięcie sprzeciwu tydzień temu. Czy w takim razie mogę starać się o zaprzestanie egzekucji komorniczej i zdjęcie zajęcia z rachunku bankowego ? Czy muszę czekać na jakąś decyzję sądu ? sprzeciw złożony do Sądu Rejonowego w twoim mieście czy do E-sądu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu332 Napisano Październik 26, 2023 Share Napisano Październik 26, 2023 W sądzie rejonowym. I nie jest to sąd z mojego miasta z miejsca gdzie zamieszkuję tylko z Warszawy Mokotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Październik 27, 2023 Share Napisano Październik 27, 2023 22 godziny temu, michu332 napisał: W sądzie rejonowym. I nie jest to sąd z mojego miasta z miejsca gdzie zamieszkuję tylko z Warszawy Mokotów. zatem pozostaje czekać, i ewentualnie dowiadywać się co się dzieje ze sprawą po wniesieniu sprzeciwu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się