Andzia Napisano Listopad 26, 2023 Share Napisano Listopad 26, 2023 Witam na swoim koncie zauważyłam zajęcie komornicze, co oznacza ta kwota 138 zł. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 27, 2023 Share Napisano Listopad 27, 2023 13 godzin temu, Andzia napisał: Witam na swoim koncie zauważyłam zajęcie komornicze, co oznacza ta kwota 138 zł. Pozdrawiam Dzień dobry. Zapewne jest to kwota ponad kwotę wolną od zajęcia na koncie bankowym. Informujemy, że w niektórych sytuacjach istnieje możliwość zablokowania działań komornik i odzyskania środków przez niego zabranych. Istotne jest to, czy w toku postępowania sądowego - poprzedzającego egzekucję komorniczą - nie doszło do rażącego uchybienia w zakresie doręczania przesyłek sądowych. To spotykane zjawisko. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia Napisano Listopad 27, 2023 Autor Share Napisano Listopad 27, 2023 Czyli komornik z wypłaty może zabrać mi tylko te 138 zł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 28, 2023 Share Napisano Listopad 28, 2023 19 godzin temu, Andzia napisał: Czyli komornik z wypłaty może zabrać mi tylko te 138 zł ? Tak, komornik może zabrać tylko nadwyżkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia Napisano Listopad 28, 2023 Autor Share Napisano Listopad 28, 2023 Pojawiło mi się na koncie inna kwota, co oznacza ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 29, 2023 Share Napisano Listopad 29, 2023 Zapraszamy do kontaktu. Być może uda się zablokować komornika w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się