Skocz do zawartości

Pętla chwilowek

Karolina999

Polecane posty

Potrzebuję porady wpadłam w pętle chwilówek,  bralam żeby splacic poprzednie i poszło i teraz mam problem, o ile ratalne spłacam na bieżąco o tyle te 30 dniowe .... nie  jestem w stanie tego naraz splacic najdłużej po terminie Mam vivus.pl 45 dni , wandoo 16 dni i za chwilę znowu mi wybija termin spłat....

Chciałam się dowiedzieć jak windykacja czy są jakieś firmy gdzie jest terenowa tego boję się najbardziej,  że pojawią się w pracy czy w domu

Mieszkam sama więc listów się nie boję, teraz chce się pozbyć takich gdzie mam mało do spłaty w styczniu a potem za te następne wiem że to nie będzie wyprostowane w miesiąc ale robię co mogę,  nie mogę całej wypłaty oddać bo muszę mieszkanie opłacić i za coś jakoś żyć...

• 2 weeks later...
Dnia 25.12.2023 o 15:55, Karolina999 napisał:

Tam gdzie się dało to wypowiedziałam.umowe ale nie spłacę w terminie, muszę to ogarnąć jakoś mądrze...

Mam epu i go monitoruję jakby się coś pojawiło 

Dzień dobry Pani Karolino. Założenie konta w portalu EPU to świetna decyzja. Na pewno umożliwi Pani podejmowanie szybkich działań, gdyby cokolwiek działo się niepokojącego. Jeśli otrzyma Pani jakiekolwiek informacje na konto EPU to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Wstępną analizę prawną sprawy zawsze otrzyma Pani u nas bezpłatnie i bez żadnych zobowiązań.

Kolejna sprawa to istniejące zobowiązania. Na tym etapie możliwe, że będzie można zastosować sankcję kredytu darmowego (SKD). Nie znamy jednak treści zawartych umów pożyczek/kredytów. Należałoby to sprawdzić. Dzięki zastosowaniu SKD możliwe jest zmniejszenie rat nawet o 50%. Zajmujemy się takimi sprawami. Zapraszamy na bezpłatną konsultację oraz analizę prawną Pani spraw. Wskażemy, gdzie możliwe jest podjęcie działań już teraz, a gdzie trzeba będzie poczekać na rozwój wydarzeń. Wyjście z pętli zadłużeń jest możliwe.

Nasze dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

23 godziny temu, Karolina999 napisał:

Dziękuję za odpowiedź,  ustawiłam sobie plan żeby spłacać po kolei- zmniejszać ilość wierzycieli 

Przede wszystkim powinna Pani ustalić, czy powinna Pani płacić więcej niż Pani pożyczyła. Czyli, czy nie powinna Pani zastosować SKD w swoich sprawach 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...