Skocz do zawartości

Komornik umowa zlecenie

stanislaw65

Polecane posty

10 godzin temu, stanislaw65 napisał:

Witam mam komornika z rata 400, zł

rozumiem,

10 godzin temu, stanislaw65 napisał:

na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej 

a może tak użyć interpunkcji i napisać to jeszcze raz ale z sensem, bo nic z tego nie można wywnioskować.

Dnia 25.12.2023 o 23:29, stanislaw65 napisał:

Witam mam komornika z rata 400, zł na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej 

Dzień dobry Panie Stanisławie. Dobrze, aby napisał Pan komentarz jeszcze raz. Tak, aby był on bardziej zrozumiały. Wydaje nam się, że pyta Pan o komornika w kontekście umowy zlecenia. Pisaliśmy o tym artykuł na naszym blogu, który znajdzie Pan tutaj: https://www.eurolege.pl/umowa-zlecenie-a-komornik/

• 7 months later...
Dnia 26.12.2023 o 00:29, stanislaw65 napisał:

Witam mam komornika z rata 400, zł na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej 

Właśnie sobie to uświadomiłem – jeden z dłużników płaci kwoty minimalne, a drugi wyższe. Prawidłowy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...