stanislaw65 Napisano Grudzień 25, 2023 Share Napisano Grudzień 25, 2023 Witam mam komornika z rata 400, zł na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Grudzień 26, 2023 Share Napisano Grudzień 26, 2023 10 godzin temu, stanislaw65 napisał: Witam mam komornika z rata 400, zł rozumiem, 10 godzin temu, stanislaw65 napisał: na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej a może tak użyć interpunkcji i napisać to jeszcze raz ale z sensem, bo nic z tego nie można wywnioskować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 3 Styczeń Share Napisano 3 Styczeń Dnia 25.12.2023 o 23:29, stanislaw65 napisał: Witam mam komornika z rata 400, zł na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej Dzień dobry Panie Stanisławie. Dobrze, aby napisał Pan komentarz jeszcze raz. Tak, aby był on bardziej zrozumiały. Wydaje nam się, że pyta Pan o komornika w kontekście umowy zlecenia. Pisaliśmy o tym artykuł na naszym blogu, który znajdzie Pan tutaj: https://www.eurolege.pl/umowa-zlecenie-a-komornik/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ObsidianVail Napisano 20 Sierpień Share Napisano 20 Sierpień Dnia 26.12.2023 o 00:29, stanislaw65 napisał: Witam mam komornika z rata 400, zł na jednej umowie zlecenie zostało jeszcze ok 3 raty teraz wysłał do zakładu pismo wierzytelność czy dwie wpłaty zgarnie komornik jedna firma płaci najniższą druga powyżej Właśnie sobie to uświadomiłem – jeden z dłużników płaci kwoty minimalne, a drugi wyższe. Prawidłowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się