Agnieszka 32 Napisano Styczeń 19, 2024 Share Napisano Styczeń 19, 2024 W lipcu 2022 wzięłam pożyczkę w firmie Profi Credit na kwotę 8800zl gdzie do spłaty miałam 23 tys. Spłacalam regularnie raty po 650zl do lutego 2023. W maju 2023 wypowiedzieli mi umowę ponieważ w marcu i kwietniu były wpłaty po 400 ponieważ straciłam pracę i od maja się zaczęło ... Windykator który przyjechał do domu wykrzykiwał do moich rodziców że mam spłacić wszystko, wystraszył tym moje dzieci do dnia dzisiejszego co jakiś czas przyjeżdża windykator już inny bo na tamtego złożyłam skargę do firmy. Ten zażądał wpłat minimum po 700zl, w listopadzie straciłam pracę i znowu zaczął się problem ze spłata. W grudniu wpłaciłam 400zl a teraz w tym miesiącu nie jestem w stanie nic wpłacić, nie stać mnie poprostu. Dziś znowu był windykat już któryś raz z kolei i zarządal wpłaty 700zl do wtorku, straszył mnie że wybiera się do mnie całe kierownictwo firmy Profi Credit. Mam spłacone już w tej firmie 8400zl . Jestem już kłębkiem nerwów, boje się że znowu we wtorek przyjadą ..co robić. ? Jak się bronić przed nimi. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 22, 2024 Share Napisano Styczeń 22, 2024 Dnia 19.01.2024 o 16:58, Agnieszka 32 napisał: W lipcu 2022 wzięłam pożyczkę w firmie Profi Credit na kwotę 8800zl gdzie do spłaty miałam 23 tys. Spłacalam regularnie raty po 650zl do lutego 2023. W maju 2023 wypowiedzieli mi umowę ponieważ w marcu i kwietniu były wpłaty po 400 ponieważ straciłam pracę i od maja się zaczęło ... Windykator który przyjechał do domu wykrzykiwał do moich rodziców że mam spłacić wszystko, wystraszył tym moje dzieci do dnia dzisiejszego co jakiś czas przyjeżdża windykator już inny bo na tamtego złożyłam skargę do firmy. Ten zażądał wpłat minimum po 700zl, w listopadzie straciłam pracę i znowu zaczął się problem ze spłata. W grudniu wpłaciłam 400zl a teraz w tym miesiącu nie jestem w stanie nic wpłacić, nie stać mnie poprostu. Dziś znowu był windykat już któryś raz z kolei i zarządal wpłaty 700zl do wtorku, straszył mnie że wybiera się do mnie całe kierownictwo firmy Profi Credit. Mam spłacone już w tej firmie 8400zl . Jestem już kłębkiem nerwów, boje się że znowu we wtorek przyjadą ..co robić. ? Jak się bronić przed nimi. ? Dzień dobry Pani Agnieszko. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Informujemy, że w sprawach zobowiązań, które nie były przedmiotem postępowań sądowych i komorniczych możliwe jest zastosowanie sankcji kredytu darmowego. Kwestię SKD opisywaliśmy na naszym forum w tym artykule: https://www.eurolege.pl/sankcja-kredytu-darmowego-jak-napisac-i-gdzie-zlozyc-wniosek/ Jednocześnie wskazujemy, że mamy specjalną usługę dedykowaną do tego rodzaju spraw. Więcej informacji na jej temat znajdzie Pan tutaj: https://klient.eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się