arek1477 Napisano 15 Maj Share Napisano 15 Maj Dzień dobry Mam pytanie odnośnie pieniędzy zebranych przez syndyka od czasu ogłoszenie planu spłaty przez sąd do uprawomocnienia się wyroku.Czy wchodzą w skład masy upadłości czy zostaną mi zwrócone Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 17 Maj Share Napisano 17 Maj Dnia 15.05.2024 o 17:46, arek1477 napisał: Dzień dobry Mam pytanie odnośnie pieniędzy zebranych przez syndyka od czasu ogłoszenie planu spłaty przez sąd do uprawomocnienia się wyroku.Czy wchodzą w skład masy upadłości czy zostaną mi zwrócone Pozdrawiam Dzień dobry. Czy nie otrzymał Pan żadnego rozliczenia dotyczącego kosztów postępowania upadłościowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek1477 Napisano 17 Maj Autor Share Napisano 17 Maj Jeszcze nie mam zatwierdzonego planu spłaty przez sąd . Dzwoniłem i powiedzieli mi że sąd zatwierdzi w ciągu paru dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek1477 Napisano 17 Maj Autor Share Napisano 17 Maj Pytam bo słyszałem że uprawomocnienie wyroku może potrwać nawet 3 miesiące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się