Skocz do zawartości

licytacja nieruchomości

Miras

Polecane posty

Dzień dobry.

Komornik chce zlicytować nieruchomość gruntową z domem na którego budowę zaciągnąłem kredyt frankowy i wciąż go spłacam.

Dodam, że do mojej posesji prowadzi droga prywatna, gzie posiadam 1/7 część i tej księgi wieczystej z moim udziałem własności komornik nie wziął pod uwagę.

Powodem licytacji niespłacona pożyczka którą zaciągnąłem prowadząc działalność gospodarczą.

Proszę o poradę czy w razie udanej licytacji nowy nabywca będzie miał prawo dojazdu bez prawa własności do drogi i co z kredytem hipotecznym.

Dnia 14.06.2024 o 11:09, Miras napisał:

Dzień dobry.

Komornik chce zlicytować nieruchomość gruntową z domem na którego budowę zaciągnąłem kredyt frankowy i wciąż go spłacam.

Dodam, że do mojej posesji prowadzi droga prywatna, gzie posiadam 1/7 część i tej księgi wieczystej z moim udziałem własności komornik nie wziął pod uwagę.

Powodem licytacji niespłacona pożyczka którą zaciągnąłem prowadząc działalność gospodarczą.

Proszę o poradę czy w razie udanej licytacji nowy nabywca będzie miał prawo dojazdu bez prawa własności do drogi i co z kredytem hipotecznym.

Dzień dobry. W pierwszej kolejności należy sprawdzić, czy istnieją podstawy do podważenia kredytu frankowego oraz innych umów. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...