Miras Napisano Czerwiec 14, 2024 Share Napisano Czerwiec 14, 2024 Dzień dobry. Komornik chce zlicytować nieruchomość gruntową z domem na którego budowę zaciągnąłem kredyt frankowy i wciąż go spłacam. Dodam, że do mojej posesji prowadzi droga prywatna, gzie posiadam 1/7 część i tej księgi wieczystej z moim udziałem własności komornik nie wziął pod uwagę. Powodem licytacji niespłacona pożyczka którą zaciągnąłem prowadząc działalność gospodarczą. Proszę o poradę czy w razie udanej licytacji nowy nabywca będzie miał prawo dojazdu bez prawa własności do drogi i co z kredytem hipotecznym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 18, 2024 Share Napisano Czerwiec 18, 2024 Dnia 14.06.2024 o 11:09, Miras napisał: Dzień dobry. Komornik chce zlicytować nieruchomość gruntową z domem na którego budowę zaciągnąłem kredyt frankowy i wciąż go spłacam. Dodam, że do mojej posesji prowadzi droga prywatna, gzie posiadam 1/7 część i tej księgi wieczystej z moim udziałem własności komornik nie wziął pod uwagę. Powodem licytacji niespłacona pożyczka którą zaciągnąłem prowadząc działalność gospodarczą. Proszę o poradę czy w razie udanej licytacji nowy nabywca będzie miał prawo dojazdu bez prawa własności do drogi i co z kredytem hipotecznym. Dzień dobry. W pierwszej kolejności należy sprawdzić, czy istnieją podstawy do podważenia kredytu frankowego oraz innych umów. Zajmujemy się pomocą w tego rodzaju sprawach. Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się