Gość michał Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Strasznie boję się chodzić do pracy przez pandemię koronowirusa, a kierownik nie chce dać mi urlopu. Co mogę zrobić? Mam jeszcze zaległy urlop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Urlop wypoczynkowy zależny jest od uzgodnienia jego terminu z pracodawcą. Pracownik samodzielnie nie może decydować o terminie urlopu wypoczynkowego. Co innego, jeśli mówimy o zwolnieniu lekarskim. Być może rozwiązaniem byłoby tutaj skorzystanie z urlopu bezpłatnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Nie chciałbym korzystać z urlopu bezpłatnego skoro mam jeszcze urlop zaległy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 W takiej sytuacji pozostaje rozmowa z pracodawcą i być może wyrażenie zgody przez pracodawcę na pracę zdalną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się