h_edzik Napisano 7 Sierpień Share Napisano 7 Sierpień Dzień dobry. Potrzebuje uzyskać kredyt konsolidacyjny na 25 tys. + 7 tys. Gotówki. Posiadam 3 kredyty w Alior Banku 27000 , 6300, 7100 Te dwa mniejsze chciałbym skonsolidować bo można odzyskać prowizje, dodatkowo posiadam w Vivusie zadłużenie 7tys (8dni po terminie) i 7 tys w Wonga w spłacie ratalnej, które też chciałbym skonsolidować. Ostatnio gdy kontaktowałem się z Bankiem aby poznać ofertę, odmówiono mi poprzez niski scorring. Posiadam umowę o pracę na czas nieokreślony, 3200 wpływa na konto + premia która nie jest nigdzie uwzględniana, 800+ tez wpływa na konto. Czy jest ktoś kto może pomóc uzyskać mi taką konsolidację+ gotówkę? Gotówkę potrzebuje aby oddać rodzinie. Chciałbym uzyskać kredyt który będę mógł powoli, spokojnie spłacać aby mieć spokojną głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 12 Sierpień Share Napisano 12 Sierpień Dnia 7.08.2024 o 10:54, h_edzik napisał: Dzień dobry. Potrzebuje uzyskać kredyt konsolidacyjny na 25 tys. + 7 tys. Gotówki. Posiadam 3 kredyty w Alior Banku 27000 , 6300, 7100 Te dwa mniejsze chciałbym skonsolidować bo można odzyskać prowizje, dodatkowo posiadam w Vivusie zadłużenie 7tys (8dni po terminie) i 7 tys w Wonga w spłacie ratalnej, które też chciałbym skonsolidować. Ostatnio gdy kontaktowałem się z Bankiem aby poznać ofertę, odmówiono mi poprzez niski scorring. Posiadam umowę o pracę na czas nieokreślony, 3200 wpływa na konto + premia która nie jest nigdzie uwzględniana, 800+ tez wpływa na konto. Czy jest ktoś kto może pomóc uzyskać mi taką konsolidację+ gotówkę? Gotówkę potrzebuje aby oddać rodzinie. Chciałbym uzyskać kredyt który będę mógł powoli, spokojnie spłacać aby mieć spokojną głowę. Dzień dobry. Akurat kredyty konsolidacyjne zazwyczaj nie są najlepszym rozwiązaniem. Pisaliśmy dużo dlaczego tak jest na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/ugoda-z-bankiem-restrukturyzacja-i-konsolidacja-kredytu-czy-warto-poradnik/ Dodatkowo zwracamy uwagę, że zamiast zwrotu prowizji bardziej korzystnym może okazać się SKD (sankcja kredytu darmowego). Jednak czy tak byłoby w tej sytuacji? Tego nie wiemy. Musielibyśmy dokonać głębokiej analizy prawnej sprawy. Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się