Klaudia18 Napisano 3 Wrzesień Share Napisano 3 Wrzesień Witam. Mam problem z tą windykacja... Zefin zrobiło cesję do alektum dziś zadzwoniłam i chciałam się dogadać na raty ale przez telefon usłyszałam że mam zapłacić 1000 zł do jutra i drugi tysiąc do końca miesiąca. Nie posiadam takiej kwoty proponowałam im 500 zł ale są nieugięci co robić ? Wypowiedzenie umowy w zefin było 22.08.24r Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 5 Wrzesień Share Napisano 5 Wrzesień Dnia 3.09.2024 o 15:13, Klaudia18 napisał: Witam. Mam problem z tą windykacja... Zefin zrobiło cesję do alektum dziś zadzwoniłam i chciałam się dogadać na raty ale przez telefon usłyszałam że mam zapłacić 1000 zł do jutra i drugi tysiąc do końca miesiąca. Nie posiadam takiej kwoty proponowałam im 500 zł ale są nieugięci co robić ? Wypowiedzenie umowy w zefin było 22.08.24r Dzień dobry Pani Klaudio. jak to ma Pani zapłacić? Czy przedstawili jakieś dowody na fakt istnienia długu, jego wysokości i faktu przejścia całości uprawnień na siebie? Jeśli nie, to nie ma sensu kontynuowania rozmowy. Pomagamy w tego typu sprawach, a przeciwko Alektum mamy bardzo dużo pozytywnych rozstrzygnięć sądowych na korzyść naszych Klientów 🙂 Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia18 Napisano 4 Październik Autor Share Napisano 4 Październik Dnia 5.09.2024 o 12:39, EUROLEGE Kancelaria napisał: Dzień dobry Pani Klaudio. jak to ma Pani zapłacić? Czy przedstawili jakieś dowody na fakt istnienia długu, jego wysokości i faktu przejścia całości uprawnień na siebie? Jeśli nie, to nie ma sensu kontynuowania rozmowy. Pomagamy w tego typu sprawach, a przeciwko Alektum mamy bardzo dużo pozytywnych rozstrzygnięć sądowych na korzyść naszych Klientów 🙂 Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Dzień dobry , dostałam od nich list ale nie zgodzili się na raty chcą spłaty w całości. Obecnie spłacam tyle ile moge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 10 Październik Share Napisano 10 Październik Dnia 4.10.2024 o 14:39, Klaudia18 napisał: Dzień dobry , dostałam od nich list ale nie zgodzili się na raty chcą spłaty w całości. Obecnie spłacam tyle ile moge Pani Klaudio, mogła się Pani do nas zgłosić. Przeanalizowalibyśmy sprawę i udzielili Pani wskazówek. Niestety, ale podejmowanie działań samodzielnie - co już niejednokrotnie widzieliśmy - potrafi skończyć się złymi decyzjami. W przypadku firmy Alektum mamy bardzo wysoki poziom skuteczności w sprawach sądowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia18 Napisano 11 Październik Autor Share Napisano 11 Październik Dnia 10.10.2024 o 11:39, EUROLEGE Kancelaria napisał: Pani Klaudio, mogła się Pani do nas zgłosić. Przeanalizowalibyśmy sprawę i udzielili Pani wskazówek. Niestety, ale podejmowanie działań samodzielnie - co już niejednokrotnie widzieliśmy - potrafi skończyć się złymi decyzjami. W przypadku firmy Alektum mamy bardzo wysoki poziom skuteczności w sprawach sądowych. Dobrze skontaktuje się z Państwem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się