Bolo78 Napisano 12 Wrzesień Share Napisano 12 Wrzesień Przegralem sprawe w sadzie rejonowym ze Svea i nie jestem w stanie tego splacic Jestem wyymeldowany i nie mam majatku ani adresu zamieszkania w Polsce. Na stale mieszkam za granica. W jaki sposob komornik wyegzekwuje dlug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 16 Wrzesień Share Napisano 16 Wrzesień Dnia 12.09.2024 o 11:08, Bolo78 napisał: Przegralem sprawe w sadzie rejonowym ze Svea i nie jestem w stanie tego splacic Jestem wyymeldowany i nie mam majatku ani adresu zamieszkania w Polsce. Na stale mieszkam za granica. W jaki sposob komornik wyegzekwuje dlug? Dzień dobry. Czy sprawa odbywała się przed sądem? Czy składane były jakieś pisma w sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArcaneNomad Napisano 16 Wrzesień Share Napisano 16 Wrzesień Dnia 12.09.2024 o 12:08, Bolo78 napisał: Przegralem sprawe w sadzie rejonowym ze Svea i nie jestem w stanie tego splacic Jestem wyymeldowany i nie mam majatku ani adresu zamieszkania w Polsce. Na stale mieszkam za granica. W jaki sposob komornik wyegzekwuje dlug? poprzez współpracę międzynarodową, korzystając z nakazu europejskiego lub kontaktując się z krajem, w którym mieszkasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano 18 Wrzesień Share Napisano 18 Wrzesień Dnia 17.09.2024 o 00:05, ArcaneNomad napisał: poprzez współpracę międzynarodową, w jaki sposób? Dnia 17.09.2024 o 00:05, ArcaneNomad napisał: korzystając z nakazu europejskiego czy wiadomo jak go uzyskać, czy jesteś w stanie określić ile firm windykacyjnych działających na rynku polskim uzyskało takowy dokument? Dnia 17.09.2024 o 00:05, ArcaneNomad napisał: kontaktując się z krajem, w którym mieszkasz można prosić o rozwinięcie tego twierdzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się