Skocz do zawartości

Windykacja Vex

Klaudia18

Polecane posty

Jestem 60 dni po terminie wpłaty minimalnych w axi card dziś dostałam wiadomość że moja sprawa została skierowana do firmy vex ale od nich jak narazie cisza... Czy ktoś wie jak działa windykacja vex ? Bo jak czytam forum to jestem przerażona jakimiś wizytami i nagrywaniem 

• Klaudia18 changed the title to Windykacja Vex
Dnia 4.10.2024 o 14:30, Klaudia18 napisał:

Jestem 60 dni po terminie wpłaty minimalnych w axi card dziś dostałam wiadomość że moja sprawa została skierowana do firmy vex ale od nich jak narazie cisza... Czy ktoś wie jak działa windykacja vex ? Bo jak czytam forum to jestem przerażona jakimiś wizytami i nagrywaniem 

Pani Klaudio, przede wszystkim należałoby zbadać umowę z wierzycielem. Może się okazać, że idealnie pasuje pod SKD 🙂 Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

23 godziny temu, Klaudia18 napisał:

Na ten moment nie mam żadnej informacji od Vex że nastąpiła cesja do nich nie dostałam żadnego listu ani wiadomosci email. Więc czekam na odzew z ich strony 

Jeśli ma Pani umowę z AXI CARD to już teraz możliwe byłoby przeanalizowanie jej pod kątem SKD. Ewentualna cesja wierzytelności czy zlecenie do windykacji niczego w Pani sytuacji nie zmienia.

Dnia 9.10.2024 o 09:55, EUROLEGE Kancelaria napisał:

Jeśli ma Pani umowę z AXI CARD to już teraz możliwe byłoby przeanalizowanie jej pod kątem SKD. Ewentualna cesja wierzytelności czy zlecenie do windykacji niczego w Pani sytuacji nie zmienia.

Co oznacza pod kątem skd? Narazie mam windykację zlecona firmie vex

Dnia 11.10.2024 o 15:41, Klaudia18 napisał:

Co oznacza pod kątem skd? Narazie mam windykację zlecona firmie vex

SKD, czyli sankcja kredytu darmowego. Więcej na ten temat, w tym pozytywnych aspektach takiego postępowania pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...