Klaudia18 Napisano 4 Październik Share Napisano 4 Październik Jestem 60 dni po terminie wpłaty minimalnych w axi card dziś dostałam wiadomość że moja sprawa została skierowana do firmy vex ale od nich jak narazie cisza... Czy ktoś wie jak działa windykacja vex ? Bo jak czytam forum to jestem przerażona jakimiś wizytami i nagrywaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 7 Październik Share Napisano 7 Październik Dnia 4.10.2024 o 14:30, Klaudia18 napisał: Jestem 60 dni po terminie wpłaty minimalnych w axi card dziś dostałam wiadomość że moja sprawa została skierowana do firmy vex ale od nich jak narazie cisza... Czy ktoś wie jak działa windykacja vex ? Bo jak czytam forum to jestem przerażona jakimiś wizytami i nagrywaniem Pani Klaudio, przede wszystkim należałoby zbadać umowę z wierzycielem. Może się okazać, że idealnie pasuje pod SKD 🙂 Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia18 Napisano 8 Październik Autor Share Napisano 8 Październik Na ten moment nie mam żadnej informacji od Vex że nastąpiła cesja do nich nie dostałam żadnego listu ani wiadomosci email. Więc czekam na odzew z ich strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 9 Październik Share Napisano 9 Październik 23 godziny temu, Klaudia18 napisał: Na ten moment nie mam żadnej informacji od Vex że nastąpiła cesja do nich nie dostałam żadnego listu ani wiadomosci email. Więc czekam na odzew z ich strony Jeśli ma Pani umowę z AXI CARD to już teraz możliwe byłoby przeanalizowanie jej pod kątem SKD. Ewentualna cesja wierzytelności czy zlecenie do windykacji niczego w Pani sytuacji nie zmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia18 Napisano 11 Październik Autor Share Napisano 11 Październik Dnia 9.10.2024 o 09:55, EUROLEGE Kancelaria napisał: Jeśli ma Pani umowę z AXI CARD to już teraz możliwe byłoby przeanalizowanie jej pod kątem SKD. Ewentualna cesja wierzytelności czy zlecenie do windykacji niczego w Pani sytuacji nie zmienia. Co oznacza pod kątem skd? Narazie mam windykację zlecona firmie vex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 14 Październik Share Napisano 14 Październik Dnia 11.10.2024 o 15:41, Klaudia18 napisał: Co oznacza pod kątem skd? Narazie mam windykację zlecona firmie vex SKD, czyli sankcja kredytu darmowego. Więcej na ten temat, w tym pozytywnych aspektach takiego postępowania pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się