MARIA B Napisano 18 Październik Share Napisano 18 Październik Dzień dobry Proszę o pomoc komornik zajął mi konto bankowe nie mam z czego życ. Może opiszę moją sytuację. Zgłosiłam się do firmy restrukturyzacyjnej o przeprowadzenie restrukturyzacji mojej firmy jednoosobowej. Firma przeanalizowała moją sytuacje i podjęła się tej restrukturyzacji. Zapłaciłam za nią ale do niej nie doszło bo zostałam oszukana przez tą pseudo kancelarię. Z chwilą gdy wpłaciłam pieniądze nastąpiła cisza ,barak odpowiedzi na maile,smsy,nie odbierają telefonów. Proszę o pomoc może mi ktoś pomóc . Teraz zostałam z jeszcze większymi długami i komornikiem, nie wiem co mam robić. Zaufałam bo przecież poleciłam swoje sprawy "fachowcą" prawnikowi nie wiedziałam że mnie tak oszuka. POMÓŻCIE!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik Dzień dobry Pani Mario. Czy zgłaszała już Pani roszczenie o zwrot wpłaty do tego podmiotu? Jeśli nie, to należy to zrobić. A jeżeli okaże się, że zwrot nie nastąpił można rozważyć - patrząc wstępnie na okoliczności - złożenie zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIA B Napisano 21 Październik Autor Share Napisano 21 Październik Dzień dobry Dziękuję za odpowiedź.Czy mogę liczyć na Państwa pomoc w rozwiązaniu mojego problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 23 Październik Share Napisano 23 Październik Dnia 21.10.2024 o 13:52, MARIA B napisał: Dzień dobry Dziękuję za odpowiedź.Czy mogę liczyć na Państwa pomoc w rozwiązaniu mojego problemu? Możemy dokonać analizy Pani sprawy pod kątem prawnym i ustalić szanse oraz kierunki działania. Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się