Kundzia155 Napisano 2 Listopad Share Napisano 2 Listopad Witam. Potrzebuje pożyczki prywatnej 30tysiecy na 70/80miesiecy. Mam parę chwilówek które chce spłacić i zamienić na jedną ratę. Mam rentę 2100, pracuje na pół etatu 1650 (niestety często dostaje do ręki) i dorabiam na czarno 600/700zl. Nie mam komornika ani nie zalegam z płatnościami póki co. Ktoś mógłby mi jakoś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Dnia 2.11.2024 o 15:10, Kundzia155 napisał: Witam. Potrzebuje pożyczki prywatnej 30tysiecy na 70/80miesiecy. Mam parę chwilówek które chce spłacić i zamienić na jedną ratę. Mam rentę 2100, pracuje na pół etatu 1650 (niestety często dostaje do ręki) i dorabiam na czarno 600/700zl. Nie mam komornika ani nie zalegam z płatnościami póki co. Ktoś mógłby mi jakoś pomóc? Dzień dobry. Zakładamy, że nie potrzebuje Pani kolejnej pożyczki/kredytu, ale oddłużania. Nie ma sensu powiększać swojego zadłużenia, skoro celem jest jego zmniejszenie i odbudowanie spokoju finansowego. Prawda? Dlatego lepiej jest wdrożyć postępowanie oddłużeniowe i powoli zmierzać do zapewnienia sobie finansowego spokoju, a nie zapaści finansowej na skutek wpadnięcia w spiralę długów. W Kancelarii EUROLEGE codziennie zajmujemy się pomocą osobom zadłużonym. Nawet w trudnych sytuacjach. Wstępna analiza prawna sprawy jest u nas bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się