Kate Napisano Listopad 20, 2024 Share Napisano Listopad 20, 2024 Moje pytanie jest takie. Wiem że mam komornika. Potrzebuje założyć konto na 1 dzień by zostały mi przesłane środki na polskie konto czy w ciągu jednego dnia komornik będzie wiedział że otworzyłam nowe konto?? Bardzo proszę o odpowiedz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 20, 2024 Share Napisano Listopad 20, 2024 3 godziny temu, Kate napisał: Moje pytanie jest takie. Wiem że mam komornika. Potrzebuje założyć konto na 1 dzień by zostały mi przesłane środki na polskie konto czy w ciągu jednego dnia komornik będzie wiedział że otworzyłam nowe konto?? Bardzo proszę o odpowiedz raczej nie, jeżeli egzekucja jest w trakcie a aktualne konto zostało zajęte, a nie prościej podać nr konta kogoś z rodziny - nie powinienem podpowiadać ale się rzekło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 21, 2024 Share Napisano Listopad 21, 2024 19 godzin temu, Kate napisał: Moje pytanie jest takie. Wiem że mam komornika. Potrzebuje założyć konto na 1 dzień by zostały mi przesłane środki na polskie konto czy w ciągu jednego dnia komornik będzie wiedział że otworzyłam nowe konto?? Bardzo proszę o odpowiedz Zazwyczaj w toku aktywnej egzekucji komornik nie ustali kolejnego konta, ale pewności nigdy nie ma. Może Pani zawsze założyć konto wirtualne, np. Wise. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się