Halina 07 Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń Mam pytanie pracuje na 2 etaty u różnych pracodawców mam komornika sądowego ile może zabrać mi komornik w jednej pracy mam najmniejszą krajowa a w drugiej pracuje na umowę o pracę na 1/2 etatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń 9 godzin temu, Halina 07 napisał: Mam pytanie pracuje na 2 etaty u różnych pracodawców mam komornika sądowego ile może zabrać mi komornik w jednej pracy mam najmniejszą krajowa a w drugiej pracuje na umowę o pracę na 1/2 etatu a ogólnie to wychodzi cały etat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halina 07 Napisano 7 Styczeń Autor Share Napisano 7 Styczeń Dzień dobry nie pracuję w jednym zakładzie na cały etat a u drugiego pracodawcy na 1/2 etatu są to różne zakłady pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halina 07 Napisano 7 Styczeń Autor Share Napisano 7 Styczeń 6 godzin temu, Halina 07 napisał: Dzień dobry pracuję w jednym zakładzie na cały etat a u drugiego pracodawcy na 1/2 etatu są to różne zakłady pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano 7 Styczeń Share Napisano 7 Styczeń 14 godzin temu, Halina 07 napisał: Dzień dobry nie pracuję w jednym zakładzie na cały etat a u drugiego pracodawcy na 1/2 etatu są to różne zakłady pracy nie o to mi chodziło, czy pracując u różnych pracodawców wychodzi ogólnie cały etat, i czy pracodawcy odprowadzają składki, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 8 Styczeń Share Napisano 8 Styczeń Dnia 6.01.2025 o 10:30, Halina 07 napisał: Mam pytanie pracuje na 2 etaty u różnych pracodawców mam komornika sądowego ile może zabrać mi komornik w jednej pracy mam najmniejszą krajowa a w drugiej pracuje na umowę o pracę na 1/2 etatu Dzień dobry. Pracując na 1/2 etatu osiąga Pan wynagrodzenie równe minimalnej, czy wyższe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się