KingaC Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Pilnie potrzebuję pożyczki 8500 zł na raty. Mam umowę o pracę i miesięczna wypłatę. Nie jest to żadne oddłużanie ale mam zła historię BIK i banki odpadają. Stoję pod murem a pieniądze są potrzebne najlepiej dziś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń 21 godzin temu, KingaC napisał: Pilnie potrzebuję pożyczki 8500 zł na raty. Mam umowę o pracę i miesięczna wypłatę. Nie jest to żadne oddłużanie ale mam zła historię BIK i banki odpadają. Stoję pod murem a pieniądze są potrzebne najlepiej dziś... Pani Kingo, dalsze zadłużanie się nie jest dobrym wyjściem. Wręcz przeciwnie, to zwykle najgorszy z możliwych działań, który finalnie doprowadzi do tego, że wpadnie Pani w pętlę chwilówek. Dlatego należałoby zacząć od przygotowania się na oddłużanie i wdrożenie takiego procesu w życie. W Kancelarii EUROLEGE opracowujemy bezpłatne raporty oddłużeniowe. Doradzamy w zakresie długów i wskazujemy jak można się od nich uwolnić bez dalszego zadłużania się. Jeśli jest Pani zainteresowana naszą pomocą to oczywiście zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się