Gość Grzegorz Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Gastronomia. Szef posiada dwa lokale ale ze względu na koronawirusa zamknął jeden z nich przez co nie wykonuję pracy i nie zarabiam. Czy przysługuje mi tzw postojowe? Cały czas jestem z szefem w kontakcie cały czas jestem gotowy pracować. Jak to wygląda z tytułu prawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Postojowe Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Dodam że mam umowę na stałe na pół etatu na najniższej krajowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Panie Grzegorzu, najlepiej byłoby w takiej sprawie porozmawiać bezpośrednio z prawnikiem z zakresu prawa pracy. Zachęcamy do opisania nam swojej sprawy na maila: kontakt@eurolege.pl podając w treści maila swój numer telefonu do kontaktu. Nasz prawnik zapozna się ze sprawą i wówczas mógłby coś więcej Panu powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się