Skocz do zawartości

Pozew do sądu VIVUS cesja na Alektum

Polecane posty

Witam jakiś czas temu wzięłam chwilówki z vivusa wpłacałam regularnie ostatniej nie dałam rady spłacić i została przejęta przez alektum. Nie mogłam się z nimi dogadać żeby mi rozłożyli na raty. Teraz złożyli pozew do sądu. Moje pytanie co ja mam teraz zrobić w tej sytuacji. Czy jest szansa jak wpłacę teraz to wycofają pozew. 

10 godzin temu, Kasia89 napisał:

Witam jakiś czas temu wzięłam chwilówki z vivusa wpłacałam regularnie ostatniej nie dałam rady spłacić i została przejęta przez alektum. Nie mogłam się z nimi dogadać żeby mi rozłożyli na raty. Teraz złożyli pozew do sądu. Moje pytanie co ja mam teraz zrobić w tej sytuacji. Czy jest szansa jak wpłacę teraz to wycofają pozew. 

pozew złożony, a czy sąd wydał nakaz zapłaty i czy sąd dostarczył Ci ten nakaz zapłaty poprzez pocztę polską, odebrano list z nakazem i pozwem? 

Dnia 4.03.2025 o 07:52, Kasia89 napisał:

Pani Kasiu, zalecamy, aby jak najszybciej się odwołać. Z naszego doświadczenia wynika, że na tym etapie możliwe jest podjęcie działań przeciwko roszczeniom firmy pożyczkowej. Zajmujemy się takimi sprawami zawodowo. Wstępna analiza prawna sprawy jest u nas bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...