komil Napisano 12 Marzec Share Napisano 12 Marzec Witam pracuje na kopalni i od przyszłego miesiąca zamiast kartek na żywność w ramach posiłku regeneracyjnego będziemy otrzymać przelew na kartę przedplacową . I tu moje pytanie, czy w takim wypadku komornik będzie mógł ściągać mi z tego konta pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 13 Marzec Share Napisano 13 Marzec 16 godzin temu, komil napisał: Witam pracuje na kopalni i od przyszłego miesiąca zamiast kartek na żywność w ramach posiłku regeneracyjnego będziemy otrzymać przelew na kartę przedplacową . I tu moje pytanie, czy w takim wypadku komornik będzie mógł ściągać mi z tego konta pieniądze? Dzień dobry. Czy zanim pojawił się komornik otrzymywał Pan jakiekolwiek pisma z sądu w swojej sprawie? Np. nakaz zapłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komil Napisano 13 Marzec Autor Share Napisano 13 Marzec Tak komornik pobiera mi część wynagrodzenia. Chodzi mi o kwestie karty przedplacowej gdzie teraz będzie wpływała kwota za posiłek regeneracyjny bo do tej pory mieliśmy kartki które realizowaliśmy w sklepach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komil Napisano 13 Marzec Autor Share Napisano 13 Marzec Był nakaz zapłaty. Teraz mamy mieć konto w PKO business i kartę przedplacową na posiłki. Jeśli zablokuje to przelew z kopalni czy pieniądze na aplikacji ? Jeśli na aplikacji to poniżej 3499 będzie musiał zostawić czy jak to wygląda? Dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się