Skocz do zawartości

Komornik a posiłek regeneracyjny

komil

Polecane posty

Witam pracuje na kopalni i od przyszłego miesiąca zamiast kartek na żywność w ramach posiłku regeneracyjnego będziemy otrzymać przelew na kartę przedplacową . I tu moje pytanie, czy w takim wypadku komornik będzie mógł ściągać mi z tego konta pieniądze? 

16 godzin temu, komil napisał:

Witam pracuje na kopalni i od przyszłego miesiąca zamiast kartek na żywność w ramach posiłku regeneracyjnego będziemy otrzymać przelew na kartę przedplacową . I tu moje pytanie, czy w takim wypadku komornik będzie mógł ściągać mi z tego konta pieniądze? 

Dzień dobry. Czy zanim pojawił się komornik otrzymywał Pan jakiekolwiek pisma z sądu w swojej sprawie? Np. nakaz zapłaty.

Tak komornik pobiera mi część wynagrodzenia. Chodzi mi o kwestie karty przedplacowej gdzie teraz będzie wpływała kwota za posiłek regeneracyjny bo do tej pory mieliśmy kartki które realizowaliśmy w sklepach.

Był nakaz zapłaty. Teraz mamy mieć konto w PKO business i kartę przedplacową na posiłki. 

Jeśli zablokuje to przelew z kopalni czy pieniądze na aplikacji ? Jeśli na aplikacji to poniżej 3499 będzie musiał zostawić czy jak to wygląda? Dziękuję za odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...