Skocz do zawartości

Wyłudzenie

Polecane posty

Witam w ostatnim czasie potrzebowałem pieniędzy banki mi odmawiały znalazłem pożyczkę prywatną wszystko pięknie ładnie wysłano mi umowę o pożyczkę za którą musiałem zapłacić 300zlotych później mnie poproszono o następna wpłatę odsetki które wyniosły 500zlotych dałem się naciągnąć na oszustwo zrobiłem jeszcze kilka wpłat łączna suma która zapłaciłem to 2700 chce odzyskać pieniądze czy jest ktoś w stanie mi pomóc z takim problemem?

15 godzin temu, mateusz11 napisał:

Witam w ostatnim czasie potrzebowałem pieniędzy banki mi odmawiały znalazłem pożyczkę prywatną wszystko pięknie ładnie wysłano mi umowę o pożyczkę za którą musiałem zapłacić 300zlotych później mnie poproszono o następna wpłatę odsetki które wyniosły 500zlotych dałem się naciągnąć na oszustwo zrobiłem jeszcze kilka wpłat łączna suma która zapłaciłem to 2700 chce odzyskać pieniądze czy jest ktoś w stanie mi pomóc z takim problemem?

Dzień dobry Panie Mateuszu. Musielibyśmy poznać Pana sprawę znacznie bliżej i dokonać oceny prawnej pod kątem ewentualnej pomocy. Zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Nasze pełne dane kontaktowe dostępne są tutaj: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...