Kingaa93 Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec Hej, mam pytanie, czy komornik może zająć pieniądze osoby, która dostała je od fundacji? Chodzi mi dokładnie o sytuację, w której osoba która ma zajęcie komornicze, żyje z renty, zachorowała na nowotwór i na leczenie choroby dostanie pieniądze od fundacji wspomagającej, te pieniądze komornik może jej zabrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 28 Marzec Share Napisano 28 Marzec 22 godziny temu, Kingaa93 napisał: Hej, mam pytanie, czy komornik może zająć pieniądze osoby, która dostała je od fundacji? Chodzi mi dokładnie o sytuację, w której osoba która ma zajęcie komornicze, żyje z renty, zachorowała na nowotwór i na leczenie choroby dostanie pieniądze od fundacji wspomagającej, te pieniądze komornik może jej zabrać? Pani Kingo, jak widać sprawa jest poważna i należałoby się jej przyjrzeć znacznie bliżej i poszukać ewentualnych sposób na wyjście z tej trudnej sytuacji. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się