Klaudyna Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień Witam, poszukuję (pilnie) prywatnej pożyczki pozabankowej (posiadam zadłużenia, komornika) sytuacja wygląda tak, że muszą opuścić obecnie wynajmowane mieszkanie, niestety na ten moment nie stać mnie na wynajęcie nawet pokoju nie mam rodziny ani nikogo kto mógłby w jakikolwiek sposób mi pomóc . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień Dnia 5.04.2025 o 11:29, Klaudyna napisał: Witam, poszukuję (pilnie) prywatnej pożyczki pozabankowej (posiadam zadłużenia, komornika) sytuacja wygląda tak, że muszą opuścić obecnie wynajmowane mieszkanie, niestety na ten moment nie stać mnie na wynajęcie nawet pokoju nie mam rodziny ani nikogo kto mógłby w jakikolwiek sposób mi pomóc . Dzień dobry. Pomagamy w wychodzeniu z długów. Jeśli ma Pani taki problem to zapraszamy do kontaktu. Wstępna analiza prawna sprawy jest w całości bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się